Valmierā uzstāda galveno pilsētas svētku egli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Valmierā paredzēts uzstādīt galveno pilsētas svētku egli

Apbraukājot piecas dažādas iespējamās egles ņemšanas vietas un apskatot vairākus variantus, Valmieras pilsētas svētku egle nolūkota Vitrupes pagasta teritorijā.

Kā jau gadiem ierasts, Ziemassvētku egle tiks uzstādīta pilsētas centrā starp Valmieras Kultūras centru un tirdzniecības centru «Valleta». Egles rotāšana notiks no 25.novembra līdz 29.novembrim. Pēc Upnera teiktā, Ziemassvētku egles svinīgā iedegšana notiks 29.novembrī plkst.17.30.

Savukārt daļu pilsētas rotājumu Valmierā plānots izvietot līdz egles iedegšanas dienai, kā arī decembra mēneša pirmajā nedēļā.

Kopumā pilsētas rotāšanai Ziemassvētkiem šogad paredzēts izlietot līdz 6000 latu, tajā skaitā svētku egles rotāšanai plānots atvēlēt 3000 latu, tāpat summā iekļautas arī izmaksas par egles atvešanu, uzstādīšanu un dekorēšanu. Kā atzīmēja Upners, pilsētas rotāšanā tiks izmantoti arī citos gados iegādātie un izgatavotie dekori.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu