Arēnā notiks Roberta Velsa Jaungada svinību lielkoncerts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2013. gada izskaņā, 30. decembrī «Arēnā Rīga» notiks iespaidīgs Jaungada lielkoncerts «Rhapsody In Rock», kurā ar slaveniem «Queen», «ABBA» un «AC/DC» hitiem Kauņas simfoniskā orķestra pavadībā uzstāsies slavenais pianists Roberts Velss (Robert Welss) kopā amerikāņu dziedātāju La Gajliu (La Gaylia). Koncertā kā viesi piedalīsies arī pašmāju dziedātāji - atraktīvais Intars Busulis un Ieva Kerēvica.

Roberts Velss ir skandināvu mūziķis, kurš izdevis piecus albumus, kas sasnieguši zelta un platīna statusu, aizvadījis koncertus visapkārt pasaulei, komponējis skaņdarbus 2008. gada Pekinas Olimpiskajām spēlēm, kā arī ieguvis neskaitāmus apbalvojumus dažādās valstīs. Šogad viņš atgriežas ar koncertprogrammu «Rhapsody In Rock».

Līdzās Velsam arēnā uz skatuves kāps enerģiskā amerikāņu dziedātāja La Gajlia. Slavenais Anglijas žurnāls «The Jazz Journal» par mākslinieci raksta: «La Gajlia ir īsts atradums, neatkarīgi no vietas šis fakts paliks nemainīgs visā pasaulē.» «Iesākumā minūtes, un tad jau vairāk nekā stunda paskrien nemanot, kamēr La Gajlia aizrauj publiku ar savu iespaidīgo vokālu, izjusto džeza spēku un dinamisko skatuves uzstāšanos.»

Kopā ar talantīgajiem pašmāju mūziķiem – Intaru Busuli un Ievu Kerēvicu – Roberts Velss un La Gajlia «Arēnā Rīga» uzstāsies Kauņas simfoniskā orķestra pavadībā. Koncertā tiks izpildīti 20. gadsimta neaizmirstamākie skaņdarbi, tostarp «AC/DC» leģendārā «Highway To Hell», «Queen» lieliskā «Bohemian Rhapsody», grupas «Status Quo» ikoniskā «Rockin' All Over The World», ABBAs «Happy New Year» un kopā vairāk nekā 20 visā pasaulē slaveni skaņdarbi.

Šis būs «Rhapsody In Rock» lielkoncerts, ko apmeklēt visiem - puišiem un meitenēm, mammām un tētiem, bērniem, vecvecākiem un pat visai ģimenei kopā. Tas būs muzikāli iespaidīgs baudījums, kas izskanēs caur visiem labi zināmajiem 20. gadsimta lielākajiem mūzikas hitiem, informē koncerta rīkotāji.

Īpašās svētku noskaņas lielkoncerts notiks 30. decembrī plkst. 20 «Arēnā Rīga». Biļešu cenas sākot no Ls 15. Biļetes uz koncertu būs pieejamas iepriekšpārdošanā visās Biļešu servisa kasēs no rītdienas, 20. novembra pulksten 10.00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu