Kellija Klarksone gaida savu pirmo bērnu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Nesen dziedātāja jokoja, ka ikvienu brīvo mirkli pavada, kopā ar vīru Brendonu Blekstoku nodarbojoties ar seksu, lai tiktu pie sava pirmā kopīgā mazuļa. Prakse atmaksājās, pāris jau ir pirmā bērna gaidībās.

Dziedātāja Kellija Klārksone jaunumus paziņojusi portālā «Twitter», kur to uzreiz varēja izlasīt miljoniem viņas mūzikas cienītāju.

Priecīgo ziņu Kellija uzskata par agro Ziemassvētku dāvanu. Klārksone vēlas daudz, daudz bērnu, lai viņai būtu liela un plaša ģimene.

Mūziķes ierakstu kompānija nav priecīga par šo ziņu, jo Kellijas nākamajā gadā paredzētā koncertu tūre jāatceļ, kā arī intervijās dziedātāja nespēj runāt ne par ko citu kā tikai dzemdībām, bērniem un tikšanu pie bērna.

Tā kā Kellija nav vairs pusaudža vecumā, tikšana pie bērniem ir jāsasteidz; lai tiktu pie daudziem bērniem, jābūt stāvoklī nepārtraukti.

Pāra ģimenē aug jau divi bērni no Brendona iepriekšējās laulības, kurus Kellija mīl kā savus.





Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu