Instrumenti: katrs koncerts būtiski atšķirsies (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Dienu pirms pirmā koncerta «Palladium» pašmāju elektropopa duets «Instrumenti» iepazīstināja mediju pārstāvjus ar gaidāmās sešu koncertu sērijas skatuves dekorācijām, dramaturģiju, iesaistītajiem cilvēkiem, kā arī demonstrēja desmit minūšu garu videofilmu par gatavošanos šim apjomīgajam pasākumam.

«Katrs no šiem sešiem koncertiem būtiski atšķirsies,» klātesošajiem skaidroja «Instrumentu» solists Jānis Šipkēvics jeb Shipsi. «Ar ko? To es, loģiski, neatklāšu, tas jāredz katram pašam.»

Pirmais no sešiem koncertiem notiks jau ceturtdien, 21. novembrī. Speciāli šiem šoviem grupa būtiski pārbūvējusi «Palladium» koncertzāles skatuvi, apklājot liekās detaļas ar finiera plāksnēm.

«Tas tāpēc, lai skatītājiem nedurtos acīs kādi vadi vai citas detaļas,» šādu lēmumu sarunā ar TVNET pamato koncerta režisors Uģis Olte. «Arī uz skatuves atradīsies dažādās spoguļu dekorācijas, kas ļaus skatītājam «palīst zem mūziķa ādas» - ielūkoties, tur, kur rodas mūzika.»

Pirmajos trīs koncertos – 21., 22. un 23. novembrī - pirms grupas «Instrumenti» uz «Palladium» skatuves kāps indie-neofolka grupa «Carnival Youth». «Instrumentu» koncertsērijas pēdējos - 28., 29. un 30. novembra - koncertus iesildīs «Rick Feds Society».

Instrumenti - Making of Procrastination shows from Instrumenti on Vimeo.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu