Liene Brikouska apprecējusies ar dēliņa tēti. Tagad viņa būs Ušakova (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Radio «Capital FM» dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Brikouska pagājušās nedēļas nogalē beidzot iestūrējusi laulības ostā ar dēliņa tēti Aleksandru Ušakovu. Liene apprecoties pieņēmusi vīra uzvārdu.

Foto: facebook.com

Par priecīgo notikumu Liene Brikouska pavēstījusi saviem draugiem sociālajā saziņas tīklā «Facebook»: «Aste zem blukja! Mr. & Mrs. Ushakov'i ok ok...mes tikai masku balle bijam.» Kā arī ievietojusi draugu apskatei fotogrāfijas, kurās redzama baltajā līgavas kleitā. Dziedātāja jau saņēmusi virkni apsveikumu par skaisto notikumu un laba vēlējumus.

Foto: facebook.com

Dzīvesstila portāls «Sejas» nesen vēstīja, ka Liene šobrīd ir pilna laika māmiņa dēliņam, kas pasaulē nāca šā gada 18. septembrī. «Šobrīd man primārais ir dēliņš. Radio un pasākumi nekur nepazudīs. Es domāju, ka man vēl visa dzīve ir priekšā. Paspēšu izskraidīties un padarboties arī ar radio lietām. Tas brīdis, kamēr mazulītis ir ļoti maziņš, paiet ļoti ātri. Domāju, ka pirmo gadiņu būtu vēlams maksimāli pavadīt ar mazo. Bērnam šajā laikā ir jāizjūt mammas un tēta mīlestība. Tas būs kā viens plaukšķis, ka nepaspēšu ne acis pamirkšķināt un mazais jau būs izaudzis liels. Un tikai tad, kad mazajam būs gads, varēs sākt domāt par bērnudārzu,» par māmiņas ikdienu stāstīja Liene.

Foto: facebook.com
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu