Gluhovu «Bigger’s Better» turnīrā aizstās Kalnārs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 22.novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā plkst. 21:00 startējošajā Bigger’s Better boksa komercturnīrā Latviju pārstāvēs Latvijas smagsvaru čempions Edgars Kalnārs, kurš aizstās traumu guvušo Konstantīnu Gluhovu.

Kalnārs 2008. gadā kļuva par Latvijas čempionu un šobrīd starp Latvijas bokseriem reitingā ir pirmajā vietā supersmagsvaru divīzijā (virs 91 kg). Jelgavnieks būs vispieredzējušākais dalībnieks turnīrā ar aizvadītām 50 profesionālajām cīņām karjerā.

«Bigger’s Better» boksa komercturnīrā, kurā astoņi bokseri sacentīsies par galveno balvu – 15 000 ASV dolāriem un vietu superfinālā, bez Kalnāra cīnīsies Przemislavs Stepjens no Polijas, Eidžens Bušmellers no Vācijas, Iljans Ilje no Rumānijas, Sergejs Maslobojevs no Lietuvas, Dmitrijs Bezus no Ukrainas, Tambve Džeko no Beļģijas un Aleksandrs Kartozia no Gruzijas.

Pēc «Bigger’s Better» boksa komercturnīra pasākums turpināsies ar vakara naglu – Maira Brieža 12 raundu cīņu par vakanto Pasaules čempiona titulu IBA versijā pret čehu Sudu Lubošu, kurš savā karjerā vairākkārt ticis pie dažādiem tituliem – 2003. gadā viņš kļuva par WBA interkontinentālo čempionu, 2006. gadā par IBF interkontinentālo čempionu, bet pirms trim gadiem arī par EBU Eiropas Savienības čempionu smagsvariem.

Pasākumu Eurosport kanālā translēs 59 valstīs, un to kopā ar ierasto turnīra vadītāju Žanu Filipu Lustiku (Jean-Philippe Lustyk) vadīs Latvijas «Playboy» modele Lingita Lina Bopulu.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas tirdzniecībā visās Biļešu Servisa kasēs, un to cena ir no 5 līdz 15 LVL. Tāpat iespējams iegādāties vietas pie četrvietīgiem galdiņiem. Pasākuma sākums plkst. 21:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu