Saulietim un Mickēvičam rezultatīvas piespēles VHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas uzbrucēji Artūrs Mickēvičs un Kaspars Saulietis pirmdien izpildīja pa rezultatīvai piespēlei Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē, palīdzot čempionvienībai Ņeftekamskas «Toros» izcīnīt panākumu.

Aizvadītajā cīņā «Toros» ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) izbraukumā pieveica Ņižņijtagilas «Sputņik» klubu.

Pirmie vārtus guva tieši «Sputņik» hokejisti, tomēr otrajā trešdaļā Mickēvičs ar piespēli palīdzēja Antonam Ziminam panākt izlīdzinājumu. Savukārt mazāk nekā divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām Saulietis piedalījās vārtu guvumā, kurā precīzi meta Sergejs Saļņikovs.

Saulietis šajā sezonā ticis pie septiņiem vārtu guvumiem, kā arī sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Mickēvičs līdz šim izcēlies ar trim vārtu guvumiem un trim piespēlēm.

Šī «Toros» komandai bija pēdējā spēle pirms šajā nedēļas nogalē paredzētās dalības Kontinentālā kausa trešajā kārtā, kas risināsies Itālijā.

Kopvērtējuma tabulā «Toros» ar 24 spēlēs izcīnītiem 49 punktiem ieņem pirmo vietu.

Šajā sezonā VHL čempionātā sacenšas 26 komandas, kas aizvadīs divu apļu turnīru. Sekojošajos izslēgšanas mačos iekļūs 16 spēcīgākās līgas vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu