Tors ASV atkārto panākumu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Episkais grāvējs «Tors: Tumsas karaļvalsts» (Thor: The Dark World) Ziemeļamerikas kinoteātros nosargājis 1. vietu, ziņo «kinokino.lv»

Savā otrajā nedēļas nogalē «Tors: Tumsas karaļvalsts» iekasējis 38,4 miljonus, kas arī aptuveni sakrīt ar ekspertu prognozēm. Kopumā filma Ziemeļamerikā jau ir iekasējusi tuvu 150 miljoniem, bet globālā mērogā filma ir ceļā uz 600 miljoniem.

Anotācija. Sena rase, kuru vada atriebes kārais Malekits, ir iecerējusi Visuma deviņās valstībās sēt mūžīgu tumsu. Bojāeja draud arī planētai Zeme. Ļaunumam, ko nespēj uzveikt pat Odins un Asgārdas karaspēks, pretī stājas varenais atriebējs Tors. Toram jādodas visriskantākajā no ceļojumiem, kura laikā viņš atkal satiks Džeinu Fosteri, atkal pārbaudīs brāļa Loki uzticību, un jāziedo itin viss, lai glābtu cilvēci.

Ļoti labu sniegumu nodemonstrējusi Ziemassvētku laika komēdija «The Best Man Holiday». Iekasēti 30,5 miljoni, kas ievērojami pārsniedz prognozēto ieņēmumu līmeni un ļauj samērā reāli skatīties uz 100 miljoniem kopsummā.

Trijnieku noslēdz režisora Džona Tartltauba («Nacionālie dārgumi») komēdija «Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā» («Last Vegas»). Galvenās lomas šajā lentē atveido «Oskara» laureāti Roberts de Niro, Maikls Duglass, Morgans Frīmens, Kevins Klains un citi. Ieņēmumi - 8,8 miljoni.

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu