Lēdija Gāga iekaro Apvienotās Karalistes numur 1 (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popmūzikas hameleons Lēdija Gāga (Lady Gaga) ar savu jaunāko studijas albumu «ARTPOP» iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Līdz ar to pagājušās nedēļas līderis - Detroitas reperis Eminems ar «The Marshall Mathers LP 2» noslīdējis uz 2. vietu.

Gāga pārdevusi arīdzan vairāk albumu nekā kanādiešu popdziedātāja Selīna Diona (Celine Dion), kas pēdējos 10 gadus uzstājās «Ceasars Palace» kazino Lasvegasā un šonedēļ pie klausītājiem atgriezās ar jaunu albumu angļu valodā «Loved Me Back To Life». Selīnai 3. vieta.

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar plati «Salute» ir 4. vietā. Savukārt šīs vasaras Rīgas viesi - Lasvegasas ansamblis «The Killers» turpina ražīgi strādāt un laiduši klajā jaunu labāko dziesmu izlasi «Direct Hits», kurā iekļauti arī divi jauni skaņdarbi «Shot At The Night» un «Just Another Girl». Izlase topā kā jaunums numur 6.

Singlu konkurencē uzvaras laurus plūc 17 gadus vecais holandiešu dīdžejs Martin Garrix ar «Animals», kas jau labu laiku ir populārs deju zāļu grāvējs Eiropā (skat. video), apsteidzot Lilijas Alenas kaverversiju grupas «Keane» dziesmai «Somewhere Only We Know».






Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu