Slavenību vēlējumi tautai 18. novembra svētkos (67)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

18. novembris ikvienam latvietim nozīmē daudz, tā ir mūsu valsts dzimšanas diena. Latvijā populāras personas izsaka savus vēlējumus valstij, tautai, latviešu garam.

Foto: Facebook

Dziedātājas, šovu zvaigznes Madaras Grēgeres apsveikums: - Novēlu cilvēkiem izbaudīt šos skaistos svētkus, priecāties par mūsu mazo un mīļo Latviju. Pats galvenais ir novērtēt ģimeni un cilvēkus sev apkārt, atcerēties par viņiem katru dienu, ne tikai svētkos, jo mēs jau esam tie, kas veido mūsu valsti.

Foto: Facebook

Raidījuma «Kinomānija» vadītāja Kaspara Zlidņa sveiciens: - Novēlu mums teikt, ko domājam, un darīt, ko sakām! Lai gaišs prāts, plaša sirds un spēcīgs mugurkauls!

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Mika Dukura sveiciens tautai: - Latvijai novēlu mazāk Kangaru, vairāk Lāčplēšu! Ticēt sev un tam, ko varam paveikt paša spēkiem.

Foto: Nauris Garkaklis

Šova «Latvijas princese» uzvarētājas Katrīnas Puriņas apsveikums: - Es vēlos, lai Latvija ir brīva, neatkarīga un demokrātiska valsts. Es vēlos, lai latvieši ciena savu zemi un valodu. Es vēlos, lai latvieša vērtības ir veselība, izglītība un ģimene. Es vēlos, lai latvieši turpina būt inteliģenta, gudra, muzikāla un stipra tauta. Es vēlos, lai latvieši ciena viens otru un citus, lai mēs esam sirsnīga, cilvēkus un dzīvi mīloša tauta. Latvija esam mēs, šīs vēlēšanās es novēlu katram no mums.

Foto: facebook.com

Nacionālā teātra aktiera Jāņa Vimbas vēlējums: - Lai bagātai valstij gudri iedzīvotāji.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājas Jenny May vēlējums Latvijas iedzīvotājiem: - Latvijai es novēlu drosmīgus, bezbailīgus un gudrus cilvēkus. Tādus, kuri gatavi darīt lielas lietas un nest tautas vārdu pasaulē.

Foto: facebook.com

Dailes teātra aktrises Esmeraldas Ermales vēlējums: - Lai valstiskā un privātā telpā mūs virza godprātība, krietnums un saprātīga mērķtiecība!

Foto: No personiskā arhīva

Dziedošās modeles Lingitas Linas Bopulu vēlējums latviešu tautai: - Latviešiem novēlu cienīt savu valsti, valodu, kultūru. Labu veselību, un vienmēr tiekties uz saviem sapņiem, mērķiem, jo, tikai tiecoties un sasniedzot savus sapņus, cilvēks kļūst laimīgs, piepildīts. Ja Latvijā būs daudz laimīgu, neatlaidīgu cilvēku, arī valstī situācija tikai uzlabosies. Mīlestību, saticību, labestību ikviena mājās.

Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātājas, komponistes Martas Ritovas vārdi Latvijai: - Mazāk čīkstēt, bet vairāk darīt. Latvija ir fantastiska vieta, kuru kopā mēs varam padarīt vēl skaistāku un labāku. Mīlēt, cienīt un rūpēties. Kopā mēs varam daudz. Es ļoti mīlu Latviju un nekad nevēlētos dzīvot kaut kur citur.

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu