«Dziedošais policists» Nikolajs Puzikovs izejamo žaketi izrotājis ar spraužamadatām (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Dziedošais policists» Nikolajs Puzikovs joprojām pilda dienesta pienākumus, strādājot Valsts policijā un rūpējoties par kārtību Ogrē. Taču, kad policista forma ir novilkta un Nikolajs dodas uz kādu saviesīgu pasākumu Rīgā, viņš uzpošas. Lūk, kā spilgti sarkano žaketi dziedātājs bija izrotājis ar spraužamadatām, kad apmeklēja jaunās sauļošanās studijas «HAIRRIGA» atklāšanas svētkus.

Kad netiek vilkta dienesta forma, Nikolajs Puzikovs izvēlas apģērbu spilgtos toņos, kā arī aksesuārus. Vaicāts par kaklarotu, kas raksturīga puišiem, kuri bijuši armijā, Puzikovs teic: «Radiostacijas BOOM FM raidījuma «Suņu būda» visiem viesiem arī dāvina šādu kaklarotu. Es pats neesmu bijis šajā raidījumā, jo man jau pašam ir šāda kaklarota.»

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Nikolajs atklāj, ka aksesuārs esot patiešām stilīgs. Uz tā plāksnītēm ir iegravēts viņa vārds un uzvārds, kā arī dziedātāja mīļākais kokteilis – Pina Colada.

Kad dziedātājs pilda dienesta pienākumus policijā, tad gan par aksesuāriem un rotaslietām ir jāaizmirst: «Mēs tā nemaz nedrīkstam staigāt ar milzīgu zelta ķēdi.»

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs ir izdomas bagāts. Skat, kā viņš izrotājis savu spilgti sarkano žaketi
Dziedātājs Nikolajs Puzikovs ir izdomas bagāts. Skat, kā viņš izrotājis savu spilgti sarkano žaketi Foto: Sejas.lv arhīvs

Jau iepriekš Nikolajs Puzikovs latviešu mūzikas mīļotāju atmiņā palicis ar savu skatuves tērpu - žaketi, kas mirdzēja ar Swarovski kristāliņiem, kad dziedātāja dziedātā dziesma «Dievs tevi mīl» uzvarēja Latvijas Radio 2 popdziesmu un rokdziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2010» apbalvošanas ceremonijā Ventspilī.

Savukārt šoreiz sarkano žaketi, ar kuru Nikolajs ieradās uz sauļošanās studijas «HAIRRIGA» atklāšanas svētkiem, viņš bija izrotājis ar spraužamadatām. «Ļoti ātri izdevās savērt tās adatas. Vēlējos sapucēties! Gribējās būt solīdam un skaistam,» atzīst «dziedošais policists».

Lūk, Nikolajs Puzikovs žaketē, ko izrotājis ar Swarovski kristāliņiem
Lūk, Nikolajs Puzikovs žaketē, ko izrotājis ar Swarovski kristāliņiem Foto: LETA
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu