Aminata ir vienkāršs cilvēks, kas brauc ar autobusu uz skolu (87)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Ir beidzies jaunais realitātes šovs «Jaunā talantu fabrika», šovā uzvaras laurus plūca eksotiskā dziedātāja Aminata Savadogo. Meitene neticēja ne mikli, ka uzvarēs, jo bija droša, ka viņai nav tik daudz atbalstītāju, tāpēc uzvara bija neviltots pārsteigums. Šovs ir beidzies tikai nepilnu nedēļu, bet Aminata jau darbojas uz priekšu un strādā ierakstu studijā pie savas jaunās dziesmas.

Aminata priecājas, ka gāja uz mērķi un šova laikā neatkāpās no sava uzstādījuma – iet un strādāt, neiesaistoties intrigās.

«Tas nemaz nebija grūti, jo man patika tas, ko es darīju. Baudīju gan priekšnesuma tapšanas procesu, gan uzstāšanos. Darot to, kas patīk, ko mīli, visu apkārtējo tu nemani. Es ļoti gribēju iemācīties kaut ko jaunu, dažreiz man bija grūti padziedāt, bet pēc pāris nodarbībām pie Airas Rurānes, kā arī vingrinājumu ierakstiem, ko mums iedeva Karīna Tropa, man likās, ka es atklāju jaunu pasauli, kurā vēl tik ļoti daudz ko nezinu! Gribējās mācīties vēl un vēl,» skaidro Aminata.

Dziedātājas motivācija ik nedēļu bija laba priekšnesuma izveidošana, iedvesmu atrast sākumā bija viegli, bet mirklī, kad kļuva grūtāk, Aminatu izglāba viņas Elza.

«Elza Kronberga ir ļoti talantīga un radoša dejotāja un horeogrāfe, viņa mani iedvesmoja! Bez viņas līdzdalības manos priekšnesumos tāda efekta nebūtu,» skaidro Aminata.

Foto: TV3 publicitātes foto

Uzvara Aminatai ne mirkli nebija galvenais, nekas nemainījās ne šova sākumā, ne beigās. Par galveno ieguvumu mūziķe joprojām uzskata pieredzi darbā ar mūziķiem uz skatuves un aizkulisēs.

Izdzirdot savu vārdu uzvarētājas statusā, Aminata bija ļoti pārsteigta, šokēta, jo bija droša, ka viņai nav tik daudz atbalstītāju.

«Visa šova laikā pirmo vietu ieguvu tikai vienreiz. Stāvot uz skatuves superfinālā, biju pārliecināta, ka uzvarēs Elizabete. Tāpēc tāds šoks. Esmu ļoti pateicīga skatītājiem par to, ka viņi man noticēja un saprata mani. Tā ir milzīga dāvana,» priecājas Aminata.

Pirmais, ko Aminata izdarīja nākamajā rītā pēc pamošanās mājās, bija došanās uz ierakstu studiju un dziesmas ierakstīšana, to meitene ir izvirzījusi par savu primāro mērķi - radīt jaunu materiālu.

«Vai vēlētos izmēģināt savas iespējas un doties uz Angliju, lai piedalītos šova «X Faktors» atlasē, nezinu, jo vēl nejūtos kā realitātē. Domas vēl atrodas šovā,» tā Aminata.

Foto: TV3 publicitātes foto

Aminata no fabrikanta zīmoga nebaidās, jo šovā strādāja no visas sirds un ar pilnu atdevi. Dziedātāja uzskata, ka tas nav tik viegli, būt šovā, jo katru nedēļu ir jāparāda kaut kas jauns, jāģenerē, jāražo no sevis pēc iespējas dažādākas idejas, un tas nemaz nav tik viegli, it īpaši atrodoties visu laiku vienā telpā.

«Ja kaut kas nesanāk, tad par to uzzinās visi šova skatītāji. Bet tā ir laba pieredze, labs iesākuma punkts. Īstais darbs sākas tagad, un par mums visiem spriedīs pēc mūsu panākumiem turpmāk. Ceru, ka tie būs,» aizdomājas Aminata.

Runājot par sajūtām, kuras pārņēmušas Aminatu, izejot no šova, jaunā dziedātāja tās visas spēj raksturot ar vārdu – dīvainas.

«Pagaidām sajūtas ir ļoti dīvainas, vai nu tāpēc, ka vēl nepaspēju izgulēties, jo ir daudz lietu, kas jāsakārto, vai vienkārši kaut kāds šoks, pagaidām neko nesaprotu. Uzskatu, ka attapšos pēc nedēļas. Pirmajās dienās vēl pēc inerces meklēju kameras,» smejas Aminata.

Aminata, izejot ielās, nemana atšķirību uzmanības pievēršanas ziņā starp to, kā bija pirms šova un ir pēc šova. Dziedātāja sevi nevar nosaukt par populāru, popularitāte mūsdienās ātri aizmirstas, tāpēc ir jāstrādā.

«Ir jāstrādā, nevis jādzenas pēc popularitātes. Dziedāšana ir lieta, kas man patīk, un man prieks, ja tas, ko es daru, patīk cilvēkiem. principā nav svarīgi, ko tu dari, svarīgi ir tas, lai tev pašam tas patīk. Esmu absolūti vienkāršs cilvēks, kas brauc ar autobusu uz skolu,» par popularitāti runā Aminata.

Pēc šova dziedātāja ir sākusi vairāk ticēt sev, kā arī vairāk ieklausās sevī – ja viņa ir par kaut ko pārliecināta, tātad tam tā ir jāpaliek.

«Nezinu, vai mazāk kautrējos no kamerām, droši vien, ka nē. Vai es iemācījos labāk izpaust viedokli, droši vien, ka jā, bet tas jāprasa kādam no malas,» nobeidz Aminata.

Komentāri (87)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu