Eminems debitē numur 1 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kā prognozēts, Detroitas hiphopa spīdeklim Eminemam izdevies pārliecinoši iekarot ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Pagājušonedēļ klajā laistais jaunais albums «The Marshall Mathers LP II» nedēļas griezumā pārdots 792 tūkstošos eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Albums «MMLP2» ir savdabīgs turpinājums viņa līdz šim populārākajam ierakstam «The Marshall Mathers LP». Tā producenti ir «Dr Dre» un Riks Rubins.

Līdz ar to «The Marshall Mathers LP II» kļuvis par otro veiksmīgāko pirmās nedēļas albumu uzreiz aiz Džastina Timberleika (Justin Timberlake) «The 20/20 Experience», kas pirmajā nedēļā tika pārdots 968 000, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Kanādiešu popdziedātāja Selīna Diona (Celine Dion), kas pēdējos 10 gadus uzstājās «Ceasars Palace» kazino Lasvegasā, ar savu jauno plati «Loved Me Back To Life» debitē 2. vietā (77 000).

Citas kanādietes - poppanka princeses Avrilas Lavinjas ieraksts «Avril Lavigne» ar 44 000 kopijām startē 5. vietā.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 4%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu