Turbo Latvijā uzveic Kapteini Filipsu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nesen rakstījām par to, ka Latvijas kinoteātros aizvadīta produktīvākā nedēļas nogale, bet tās jau ir vecas ziņas, jo nupat šis rezultāts ir pārspēts, raksta «kinokino.lv».

Spītējot lielajai konkurencei, jau trešo nedēļas nogali pēc kārtas pirmo vietu ieņem animācijas filma par sacīkšu gliemezi «Turbo». Šoreiz to noskatījušies 6081 cilvēks, bet kopējais pārdoto biļešu skaits nu jau ir pietuvojies 40 tūkstošiem.

Izcils starts padevies augsti novērtētajam trillerim «Kapteinis Filipss: Somālijas pirātu gūstā». Filmu noskatījušies 6076 cilvēki, un tikai dažas biļetes pietrūkušas līdz pirmajai vietai. Pelnīti izdevies starts!

Pateicoties Kino Citadele 10 gadu jubilejas svinībām, apmeklētības kāpumu sasniedzis supervaroņu grāvējs «Tors: Tumsas karaļvalsts» («Thor: The Dark World»). Pārdotas 5888 biļetes, bet topā filma noslīdējusi uz trešo vietu. Kopējais skatītāju skaits jau pietuvojies 15 tūkstošiem.

Vēl vienu lielisku nedēļas nogali aizvadījusi pseidodokumentālā komēdija «Sliktais opis» (Jackass Presents: Bad Grandpa). Savākti 4052 skatītāji, bet kopā jau vairāk par 30 tūkstošiem pārdoto biļešu.

Pirmo piecnieku noslēdz jaunā komēdija «Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā» («Last Vegas») - komēdija par četriem bērnības draugiem, nu jau senioriem, kas dodas uz «grēku pilsētu» Lasvegasu, lai nosvinētu vecpuišu ballīti. Holivudas vecās gvardes piedzīvojumus noskatījušies 3788 cilvēki.

Režisora Džona Tartltauba («Nacionālie dārgumi») komēdijā galvenās lomas atveido lielā ekrāna leģendas Roberts de Niro, Maikls Duglass, Morgans Frīmens un Kevins Klains. Kopā šie četri aktieri ir saņēmuši sešus ASV Kinoakadēmijas «Oskarus», kā arī vairākus desmitus citu balvu un nomināciju. Lai arī galveno lomu atveidotāju karjeras ir krustojušās vairākkārt, šī ir pirmā reize, kad visas četras kinozvaigznes filmējas vienā projektā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu