Klubs «Friends» nedēļas nogalē pulcē stilīgākos rīdziniekus, modes pazinējus (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Populārā Rīgas atpūtas vieta, klubs «Friends» nedēļas nogalē radīja īstu modes pilsētas atmosfēru. Ikviena diena bija veltīta savam modes novirzienam, ko lieliski parādīja modes mākslinieku rīkotās skates. Pēc skatēm viesus izklaidēja dažādi dziedātāji, jauno mūziķu videoklipu prezentācijas un dejas līdz pat rīta gaismai.

Piektdienas modes skates pulcēja klasiskā stila piekritējus, jo modes skates, kuras bija iespējams redzēt piektdienā, bija ar nosaukumu – klasiskais stils.

Skatē savus apģērbus izrādīja tādi modes dizaineri kā Svetlana Oks, «Efl Fashion» un Natālija Kudrašova.

Pēc skatēm viesus ar muzikāliem, dejiskiem, akrobātiskiem priekšnesumiem izklaidēja Jūlija Vasiļeva, Diāna Jūdelsone, Deivids Kalandija, Dmitrijs Bubins, Tīna Note, Kamilla un citi.

Viesi dziedāja līdzi dziedātāju izpildītajai mūzikai, un bija arī dejas. Tie, kas vēlējās, varēja doties uz karaokes zāli un paši dziedāt populārās latviešu, krievu un angļu dziesmas.

Sestdiena tika ieturēta pop mākslas noskaņās, ar šādu nosaukumu modes mākslinieki Elena Danilčenko, «NJ modes studija» un Romāns Černovs prezentēja savus tērpus.

Pēc skatēm viesi atpūtās speciāli veidotā šova programmā, kurā par viesu labsajūtu rūpējās Dana Kugaudo, Viktorija Pimenova, Olga Aleksejeva, Karīna «Black pearl», Sergejs Boicovs un Dana Sokolova.

Sestdienas vakars bija īpašs, jo tajā savu videoklipu prezentēja jaunie dziedātāji Liera Šteina un Aleks Silvērs.

Svētdiena klubā «Friends» pulcēja «Urban» stila piekritējus. Skatē piedalījās tādi mākslinieki kā «Riga X», «Immortality corp», «Adelina design», Aleksandra Singure un Andželīna Ādamsone.

Foto: Edgars Kalmēns

Viesiem jautru noskaņojumu palīdzēja saglabāt muzikāli un akrobātiski priekšnesumi no Diānas Paško, Vaļeras Komisarenko, Evelīnas Godunovas, Kristīnas Justas, «Mifo style», kā arī Tamāras Rutkovskas, kurai palīdzēja deju studija «Heart beat».

Arī svētdienas vakarā notika klipa prezentācija, videoklipu prezentēja dziedātāji Alīna Feldmane un Alans Šums.

Foto: Edgars Kalmēns

Lielākais pārsteigums ikvienam trīs dienu skašu apmeklētājam bija piektdien redzētā «Femme fatale» skate, kurā ikviena modele tika ietērpta seksīgā vakarkleitā. Kleitas izcēla modeļu sievišķību, uzsverot sievišķību veicinošās ķermeņa daļas – krūtis, muguras līniju, kājas un kaklu. Skatē dominēja sievišķīgums un seksualitāte.

Bet spilgtās lūpu krāsas piešķīra tēlam agresijas pieskaņu.

Foto: Edgars Kalmēns

Beidzoties modes skatēm un muzikālajai daļai, viesi varēja palikt lielajā zālē un pie dīdžeja spēlētas mūzikas nodoties dejām vai arī doties uz karaokes zāli un meklēt sevī dziedāšanas talantu.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu