RP sola «drīzākajā laikā» vienoties par ministra kandidātu Sprūdža vietā (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Reformu partija (RP) «drīzākajā laikā» vienosies par nākamā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra kandidatūru, šodien pēc koalīcijas padomes sēdes žurnālistiem sacīja RP valdes priekšsēdētājs Edmunds Demiters.

Ņemot vērā, ka pašreizējais ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) šos pienākumus veiks līdz decembrim, tad līdz 30.novembrim Reformu partija šo jautājumu par nākamā ministra kandidatūru izskatīs gan partijas valdē, gan frakcijā, uzsvēra Demiters.

Kā ziņots, no trim kandidātiem uz vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatu Reformu partijas (RP) valde varētu izvēlēties virzīt Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Zandu Kalniņu-Lukaševicu (RP), liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Pašreizējais ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) iepriekš paziņoja par savu atkāpšanos no amata ar 1.decembri.

RP valde vēl gan nav pieņēmusi lēmumu, kuru no kandidātiem virzīt uz šo posteni.

Kā kandidāti oficiāli nosaukti arī RP valdes loceklis un Liepājas domes deputāts Jānis Vilnītis un valdes locekle un bijusī kandidāte uz Rīgas domes priekšsēdētāja amatu Inga Antāne.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu