Skat, cik seksīgi kārdinoša ir jaunā dziedātāja Adelly (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jauno Latvijas R&B un popmūzikas princesi Adelly jeb īstajā vārdā Adelīnu Jureviču būtu grūti nepamanīt. Rīgas Modes nedēļā Adelīna pārsteidza ar spilgtiem un provokatīviem tērpiem, apspīlētiem legingiem, krāsainu frizūru un grimu. Apmeklējot modes skates, Adelly ar savu draudzeni ļāvās seksīgai koķetērijai brīdī, kad pret abām jaunkundzēm tika pavērstas fotokameras.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Adelly, runājot par savu attieksmi pret modi un iecienītajiem zīmoliem, stāsta: «Mode man noteikti nozīme daudz, tas ir viens no veidiem, kā es izpaužos. Man patīk eksperimentēt ar stiliem un krāsām, kas veido kādas atpazīstamas detaļas. Man nav viena konkrēta veikala vai zīmola, kur iegādājos apģērbu. Lielākoties pērku to, kas man patīk, neatkarīgi no zīmola.

Adelly tērpusies apģērbā, ko iegādājusies Londonā, bet iespaidīgie aksesuāri atvesti no Indijas
Adelly tērpusies apģērbā, ko iegādājusies Londonā, bet iespaidīgie aksesuāri atvesti no Indijas Foto: Nauris Garkaklis

Es regulāri iegriežos «H&M» un Londonas veikalā «Top Shop», kur var atrast tiešām stilīgas drēbes par saprātīgām cenām. Man arī patīk tādi apģērbu veikali kā «KTZ», «Coal N Terry vintage». Runājot par aksesuāriem un apaviem, man patīk «Guess» un «Ted Baker».

Savukārt no Latvijas dizaineriem ļoti patīk «QooQoo» un «Viginty couture». «QooQoo» ir ļoti oriģinālas un provokatīvas drēbes, kas atbilst manam košajam stilam.»

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu