Marika Ģederte: «Es laikam esmu tipiska blondīne!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» īpašniece, Kosmetoloģijas koledžas dibinātāja, Latvijas galvenā blondīne Marika Ģederte šoruden garderobi papildinājusi ar vairākām košām kleitām.

Marika Ģederte aizvadītajā nedēļā aktīvi apmeklēja Riga Fashion Week gan ārvalstu, gan pašmāju dizaineru 2014. gada pavasara un vasaras kolekcijas skates. Rezumējot redzēto modes skatēs, Marika teic: «Es noteikti arī savu garderobi papildināšu ar pasteļtoņiem. Iepriekš domāju, ka šie toņi nav mani, bet, pateicoties zīmola «M-Couture» modes skatei, manas domas mainījās. Man ļoti patīk, ka āda ienāk modē visdažādākajās krāsās un faktūrās. Mode ir cikliska, tā atnāk, aiziet un atkal atgriežas. Priecājos, ka latviešu modes dizaineri saglabā savu rokrakstu un sievišķīgumu, veidojot jaunās kolekcijas. Man patīk, ka zīmols «Amoralle» piedomā pie tā, lai sieviete būtu sievišķīgi skaista, iekārojama un seksīga. Mani pārsteidza arī zīmols «Nolo» ar garajām, krāsainajām kleitām. Tās kleitas tik tiešām bija manā stilā.»

Allaž stilīgās Marikas Ģedertes garderobē lielākoties dominē sievišķīgas kleitas dažādiem gadalaikiem, ko Marika darina pie savas šuvējas. «Arī ikdienā es staigāju kleitās. Atsevišķos gadījumos, kad dodos uz darbu vai veikalu, labprāt uzvelku džinsus un tēkreklu,» piebilst Marika.

Uz Rīgas Modes nedēļas skatēm Marika ieradās sapucējusies košās kleitās, kas tapušas speciāli šim rudenim un ziemai. «Es to saucu par ziemas audumu, no kā tapušas šīs kleitas. Palieku arvien drosmīgāka un realizēju savas idejas. Pati arī meklēju audumus. Es laikam esmu tipiska blondīne, jo pati izdomāju, ka man vajag sarkanu, zilu un zaļu kleitu. Tā mazliet ir cīņa ar sevi, jo no rīta, atverot skapi, roka jau parasti sniedzas pēc melnā, ierastā apģērba. Spilgtās krāsas ir vasaras apģērbiem, bet nu lūk, es saņēmos un ieviesu šīs krāsas arī savā rudens un ziemas garderobē.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu