Avrila jaunajā platē uzdzied ar vīru no «Nickelback» un Mensonu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kanādiešu poprokere Avrila Lavinja (Avril Lavigne) šonedēļ (1.nov.) laiž klajā savu jaunāko, piekto studijas albumu, kurš tā arī saucas - «Avril Lavigne» (Sony Music Entertainment).

Jaunā albuma ierakstu sesijas sākās tieši pirms diviem gadiem. Kā pirmais singls aprīlī izdots Avrilas pirmajiem ierakstiem raksturīgais «Here's to Never Growing Up». Dziesmas klipā Avrila savos 28 gados izskatās gluži tāpat kā debijas singla «Complicated» video pirms 11 gadiem.

Albumā kā viesvokālisti viesojas arī divi kungi - šokrokeris Merilins Mensons (Marilyn Manson), viņš dzirdams dziesmā «Bad Girl», un Avrilas laulātais draugs - «Nickelback» solists Čeds Krēgers (Chad Kroeger). Abu mūziķu kopīgi ieskaņotā balāde «Let Me Go» izdota arī kā singls (skat. video).

Albumā blakus tradicionālam poppankam dzirdami arī dabstepa elementi, konkrēti dziesmā «Hello Kitty», kas ir agresīvs elektronisks skaņdarbs par slaveno japāņu kaķīti.

Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka Avrila Lavinja 2008. gadā uzstājās Rīgā.

Avrila ir dzimusi Ontārio štatā franču izcelsmes kanādiešu ģimenē. Viņas debijas albums «Let Go» tika izdots 2002. gada jūnijā, kad viņai bija 17 gadu. Albums guva milzīgus panākumus un tika pārdots 18 miljonos eksemplāru visā pasaulē, kļūstot par vienu no 21. gadsimta sākuma visvairāk pārdotajiem albumiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu