Caune dāvinās konfektes pensionāriem Ziemassvētkos (101)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jelgavas novada pašvaldība, izsludinot iepirkumu par Ziemassvētku paciņu iegādi, paredzējusi, ka dāvanas nonāks gan pie bērniem, gan pensionāriem.

«Jelgavas novada pašvaldība, sekojot to pagastu tradīcijām, kas ik gadus Ziemassvētkos jau sveica seniorus, dāvinot nelielu Ziemassvētku paciņu, šajā gadā gatavojas aptvert visa novada teritoriju. Ar tieši rokās pasniegtu Ziemassvētku paciņu ir iecere sveikt un atcerēties novada seniorus, kam sasniegti jau astoņdesmit un par astoņdesmit vairāk gadi. Līdz astoņdesmit gadiem seniori ir gana aktīvi, lai izmantotu novada kultūras iestāžu organizētos pasākumus, bet tieši astoņdesmit gadi ir tas slieksnis, kad senioriem jau kļūst grūtāk un problemātiskāk veselības dēļ būt aktīviem svētku pasākumu izbaudītājiem,» pašvaldības lēmumu pamato Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Pašlaik tiek plānots, kā tieši tiks organizēts paciņu izvadāšanas process, visticamāk, to uzticot nodrošināt pagastu pārvaldēm.

Paredzēts iegādāties 3114 dāvanas bērniem. Tās, salīdzinot ar pagājušo gadu, kļuvušas par 30 gramiem smagākas un sver 970 gramu. Bērniem paredzētās paciņās jābūt 300 gramiem šokolādes konfekšu, 220 gramiem karameļu, 30 gramiem želejkonfekšu, šokolādes tāfelītei, šokolādes batoniņam, mīkstām karamelēm, vafelēm un piparkūkām, sulai, karamelei uz kociņa.

Bet novada pensionāriem paredzētās paciņās jābūt 300 gramiem šokolādes konfekšu, 220 gramiem karameļu, cepumiem un piparkūkām, divām šokolādes tāfelītēm, šokolādes batoniņam. Kopējais svars – 945 grami, paredzēts iegādāties 1105 dāvanas.

Komentāri (101)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu