Jaunos tramvajus Daugavpilī neredzēt ātrāk par 2014.gadu (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Skandalozā Daugavpils tramvaju iepirkuma termiņš ir pagarināts līdz 2014. gada decembrim, apliecinājis domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

«Pagājušajā nedēļā domē notika tikšanās ar Baltkrievijas delegāciju, viņi izklāstīja savu šā projekta īstenošanas redzējumu. Baltkrievijas pārstāvji mutiski apsolīja līdz gada beigām piegādāt četrasu vagonus, bet līdz nākamā gada martam – sešasu vagonus,» skaidro Lāčplēsis.

«Jāatzīmē, ka projekta realizācijas termiņš ir pagarināts līdz 2014. gada decembrim, bet mūsu partneriem jāsaprot, ka viņiem tiks noteiktas sankcijas par piegādes kavējumiem. Jo vagonu piegādes termiņš bija šā gada 20. oktobris. Mēs piedāvājām viņiem reāli izvērtēt savas pasūtījuma izpildes iespējas, ņemot vērā noteiktās sankcijas,» pastāstīja Daugavpils vadītājs.

Novembrī ir ieplānots brauciens uz Baltkrieviju, kur piegādātāji atbildēs, vai tramvaju firma «Belkommunmaš» spēs veikt piegādes, ņemot vērā sankcijas, vai arī būs jālauž līgums. Pašlaik dome izskata dažādus notikumu attīstības scenārijus, lai būtu gatava dažādām izmaiņām.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu