Latvijas Leļļu teātris viesosies Valmierā ar izrādi «Joka pēc alfabēts» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27.novembrī plkst.11.00 Valmieras Kultūras centrā gaidāma Latvijas Leļļu teātra viesizrāde «Joka pēc alfabēts». Režisore - Vija Blūzma, māksliniece - Anita Znutiņa-Šēve, komponisti - Renārs Kaupers un Valts Pūce.

Vai alfabēta mācīšanās var būt interesanta un aizraujoša? 2010.gada decembrī iznākusī mākslinieces Indras Sproģes grāmatiņa «Joka pēc alfabēts» pierādīja, ka var gan! Izrādās - ar burtiem iespējams ļoti labi spēlēties, un šī spēle patīk ne tikai bērniem, bet arī leļļu teātra aktieriem, kuri kopā ar režisori Viju Blūzmu nolēma joka pēc uztaisīt izrādi.

Jaunajā izrādē atdzīvojas grāmatas asprātīgie tēli - apaļais ābols, kurš bumbierim cep čības, ērglis, kurš eglē fotografē gliemežu ģimeni, un daudzi citi, kas vizuālā, asociatīvā un rotaļīgā veidā palīdz bērniem ātri apgūt un atcerēties sarežģīto alfabētu.

Lomās: Santa Didžus, Dace Vītola un Anrijs Sirmais.

Radošā komanda aicina pievienoties alfabēta apgūšanas spēlei bērnus no 3 gadu vecuma un pārliecināties, ka mācīšanās var būt jautra un radoša.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu