Ivars Kļaviņš iesaka Aminatai palielināt krūtis un izkonkurēt Lingitu (145)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Pianists, dziesmu autors, realitātes šova «OKartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš TV šovu «Jaunā talantu fabrika» skatās pavirši, jo uzskata, ka šovs ir garlaicīgs un dalībnieki neinteresanti.

Tāpat kā lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju, Ivars neseko līdzi notikumu attīstībai šovā «Jaunā talantu fabrika», puisis pie tā vaino televīziju, producentus un pašus dalībniekus, kuri izveidojuši nepievilcīgu apstākļu kokteili.

«Pirmkārt, televīzija knapinās ar naudām: tā vietā, lai nodrošinātu šova dalībniekiem viskrāšņākos apģērbus, spilgtāko skatuves iekārtojumu un skaļākos tusiņus, par kuriem pēc tam runātu visa Latvija un rakstītu prese, tiek taupīti līdzekļi. Piedevām seko producentu izdomas trūkums, bet treknu punktu uzliek paši dalībnieki ar pilnīgu kreativitātes un aizraujošas rīcības trūkumu,» pārdomās dalās Ivars.

Foto: facebook.com

Pianists uzskata, ka tā vietā, lai taisītu šovu un censtos padarīt to interesantāku arvien jauniem un jauniem skatītājiem, šovs ar savu pelēcību nogalina interesi pat viskvēlāko realitātes šovu sekotāju acīs.

Ja Ivaram jāizsakās par šova dalībniekiem, vienīgais cilvēks, kurš ir izteikšanās vērts un ir apveltīts ar talantu, ir Aminata. Viņai piemīt pārliecinošas vokālās spējas, dziedātāja brīvi uzvedas uz skatuves, un meitene atšķiras uz pārējo fona ādas krāsas dēļ.

«Tomēr, būsim reālistiski, ar pliku dziedāšanu mūsdienās vairs nevienu nepārsteigsi, ir jātaisa šovs. Diemžēl šajā ziņā Aminata ir kūtra, iespējams, viņai paveiksies un kāds priekš viņas radīs dziesmu, kura kļūs par hitu un to atcerēsies vēl pēc divdesmit gadiem. Ja tā nenotiks un Aminata netiks ierindota Latvijas skatuves dīvu kategorijā, vienmēr viņai būs silta vietiņa kā Jāņa Stībeļa bekvokālistei,» komentē Ivars.

Foto: facebook.com

Ivars ir atradis arī veidu, kā Aminata spētu piesaistīt Latvijai arvien jaunus tūristu uzplūdumus.

«Pastāv iespēja Aminatai doties pie plastiskā ķirurga, ievietot silikona implantus krūtīs un izkonkurēt «Playboy» modeli Lingitu, tādā veidā nošaujot divus zaķus ar vienu šāvienu – iegūstot kāroto popularitāti un iznesot Latvijas vārdu pasaulē,» skaidro Ivars.

Ivaram bija iespēja satikt klātienē šova dalībniekus un parunāties. Vairums dalībnieku izteica viedokli, ka viņus interesē tikai māksla, nevis šovs un skandāli.

«Atgādināšu, ja vēlaties kļūt tautā iemīļoti mākslinieki un vēlaties pelnīt iztiku ar mākslu, nevis citiem darbiem, piemēram, lapu grābšanu vai sniega šķūrēšanu, tad jūsu mākslinieka profesija pieprasa izklaidēt publiku, sniedzot gandarījumu – gan muzikālu, gan veidojot šovus. Līdz šim jums tas nav izdevies,» atklāti saka Ivars.

Puisis nezina, vai viņam un citiem bijušo šovu dalībniekiem par to priecāties vai bēdāties!

Foto: facebook.com

«Nevēlos izklausīties ļauns, bet jūs nekļūstat mūsu konkurenti. Parasti, katra nākamā realitātes šova dalībnieki mēdza aizēnot iepriekšējo šovu personības, tad šoreiz mēs, citu šovu dalībnieki, turpinām turēt savu latiņu, un tā vien izskatās, ka tuvākajā laikā konkurentu mums nebūs,» smejas Ivars.

Ivars iesaka jaunus muzikālus šovus veidot ne ātrāk kā pēc trīs gadiem, kad būs izaugusi jaunā paaudze, kuri būs spējīgi veidot šovu un muzicēt.

«Runājot par pēdējo gadu realitātes šoviem, groziet, kā gribat, bet šovs, kurā piedalījos es, bija labākais. Mēs taisījām šovu, radījām jaunas dziesmas, paši meklējām apģērbus, organizējām priekšnesumus, pieaicinājām dejotājus un citus cilvēkus, kuri priekšnesumus padarīja krāsainākus. Šovi, kuri bija pirms tam vai pēc tam, ir lēti ārzemju dziesmu kaverversiju atdziedāšanas pasākumi, kā karaoke. Mēs bijām tas krējums, un, kad krējums ir nosmelts, paniņas izžuvušas, kas paliek pāri?» jautā Ivars.

Komentāri (145)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu