Bogdanovs atzīts par Latvijas virslīgas mēneša labāko spēlētāju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oļegs Siračenko

Par aizvadītā mēneša spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK «Ozolnieki/MONARCH» aizsargs Mihails Bogdanovs. Viņš oktobrī septiņās spēlēs sakrājis 10 rezultativitātes punktus (1+9), kā arī nopelnījis tikai divas soda minūtes, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapa.

Bogdanova pārstāvētā HK «Ozolnieki/MONARCH» komanda oktobrī izcīnīja sešas uzvaras un šobrīd ar 23 punktiem atrodas otrajā vietā turnīra tabulā.

37 gadus vecais Bogdanovs ir arī šīs sezonas rezultatīvākais aizsargs. Viņš trīspadsmit spēlēs ir guvis četrus vārtus un atdevis septiņpadsmit rezultatīvas piespēles. Bogdanovs rezultatīvāko aizsargu tabulā šobrīd par sešiem punktiem apsteidzis savu komandas biedru Sergeju Durdinu, kura kontā četri vārti un 11 piespēles.

Par septembra vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK «Kurbads» uzbrucējs Renārs Undelis.

2013./2014. gada sezonas Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiks aizsākta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no SIA «Amber Ice». Pirmais vērtīgākais hokejists tika noteikts septembrim.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu