Šogad «Positivus» autostāvvietās cita iebraukšanas kārtība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tikai dažas dienas atlikušas līdz «Positivus» festivāla nedēļas nogalei. Jau šo ceturtdien, 19. jūlijā plkst. 17:00, tiks sagaidīti pirmie festivāla apmeklētāji, kuri varēs apmesties telšu pilsētiņā. Tiem, kas uz festivālu dosies ar savu automašīnu būs nelielas izmaiņas ceļā uz festivāla autostāvvietu, kā arī ceļa posmā uz Salacgrīvu gaidāmi nelieli satiksmes ierobežojumi.

Šogad iebraukšana autostāvvietā būs jaunā vietā. Ierodoties Salacgrīvā, būs nepieciešams rūpīgi sekot līdzi ceļa malā izvietotajām norādēm. Iebraukšana festivāla oficiālajā autostāvvietā būs no citas puses. Uzreiz aiz «Circle K» būs nepieciešams nogriezies uz Zaļo ielu, tālāk, sekojot līdzi norādēm vai ievadot navigācijas sistēmā Zaļā iela 19, būsi sasniedzis galamērķi!

Maksa par iebraukšanu «Positivus» oficiālajā autostāvvietā ir 8 eiro, un tā tiek noteikta par katru iebraukšanas reizi, neatkarīgi no stāvvietā pavadīto stundu skaita. Ja festivāla laikā paredzēts vairākkārt iebraukt un izbraukt no autostāvvietas, iesākām iegādāties abonementu, kura cena ir 20 eiro.

Sakarā ar ceļu remontdarbiem gaidāmi arī pavisam nelieli satiksmes ierobežojumi ceļā uz Salacgrīvu, tāpēc iesakām plānot laicīgi savu izbraukšanu uz festivālu. Posmā no Duntes līdz un Svētciemam notiek remonts, līdz ar to šajā objektā būs ātruma ierobežojums 70 km/h.

Uz galvenās skatuves: Nick Cave & The Bad Seeds, The Prodigy, Years & Years. Kā jau ziņots, šovasar Positivus festivāls noritēs no 20. līdz 22. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla lielās skatuves – būs Nick Cave & The Bad Seeds, The Prodigy un Years & Years. Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā Tove Lo, Mura Masa, Lauv, The Barr Brothers, Youngr, Jeremy Loops, Ivan Dorn, MESA, DAGAMBA, ImKa. Shipsea. Nepāriet., Noëp, Confidence Man, Justinas Jarutis, Juris Kaukulis un Jauno Jāņu Orķestris, Vladislavs Nastavševs/ Ezeri, Edavārdi, Frankie Animal, ansis, Tehnikums, The Family Dog, Autographic, Praga II, nesen, Polifauna, Laika Suns, Regīna, Sigma, GBDJ un daudzi citi.

Visu festivāla programmu var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā Programma, kā arī mobilajā lietotnē Positivus'18, kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu