«Arcade Fire» aptur Keitiju Periju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Monreālas orķestris «Arcade Fire» ar savu jauno, elektroniskās mūzikas producenta «LCD Soundsystem» līdera Džeimsa Mērfija (James Murphy) līdzproducēto albumu «Reflektor» (skat. recenziju) iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Līdz ar to kanādiešu intelektuālā roka pārstāvjiem («Reflektor» nosaukums galu galā aizgūts no «eksistenciālisma tēva» Sērena Kirkegora) izdevies gāzt no troņa Keitijas Perijas (Katy Perry) jauno plati «Prism». Pārdoto albumu attiecība ir divi pret viens, svētdien ziņo «Official Charts Company».

3. vietā romantiskais Džeimss Blants (James Blunt) ar «Moon Landing», bet 4.vietā debitē 16 gadus vecās Jaunzēlandes pop sensācijas Lordes debijas albums «Pure Heroine» (skat. recenziju).

Pateicoties iegūtajai «Mercury» balvai, Džeimsa Bleika (James Blake) albums «Overgrown» uzšāvies līdz top 23.vietai.

Tikmēr singlu konkurencē numur viens ir Eminema un Rianas (Rihanna) kopdarbs «The Monster» no Eminema jaunā albuma «The Marshall Mathers LP II».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu