Top10 pop albumi, ko gaidām novembrī (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Novembris - pēdējais mēnesis pirms Ziemassvētku tirdziņa - mums dāvās vairākus svarīgus populārās mūzikas (gan hiphopa, gan roka un elektronikas) albumus.

 
M.I.A.
M.I.A. Foto: REUTERS/ScanPix

M.I.A. «Matangi»

Britu dziedātāja «M.I.A.» augustā publiski draudēja ierakstu kompānijai, ka nopludinās pati savu albumu. Viņas dusmas izraisīja tas, ka studija «Interscope» viņas ceturtā albuma «Matangi» izdošanu atlikusi līdz rudenim. Ierakstam «Matangi» vispār bija jāiznāk jau 2012. gada beigās, taču studija uzstāja, ka tas esot «pārāk pozitīvs».

Beidzot šomēnes (4.nov.) albums nonāks pie klausītājiem. Redzēsim, cik tas būs pozitīvs!

 
Cut Copy
Cut Copy Foto: Publicitātes foto

Cut Copy «Free Your Mind»

Šis Melburnas kolektīvs jaunajā albumā sadarbojies ar Deivu Frīdmanu - «MGMT» un «Flaming Lips» producentu. Līdzīgi kā citos grupas albumos, arī šajā ierakstā (klajā nāks 4.nov.) jūtama 1980. gadu sintipopa ietekme.

 
Eminem
Eminem Foto: REUTERS/ScanPix

Eminem «The Marshall Mathers LP II»

Detroitas hiphopa spīdeklis Eminems 4.novembrī izdos jaunāko albumu «MMLP2», kas iecerēts kā turpinājums viņa līdz šim populārākajam ierakstam «The Marshall Mathers LP». Aizvadītajā MTV mūzikas video balvu ceremonijā viņš pirmo reizi demonstrēja video ar fragmentiem no gaidāmā albuma. Tā producenti ir «Dr Dre» un Riks Rubins.

Šis varētu būt kārtējais Eminema dižpārdoklis.

Albums jau noklausāms iTunes.

 
Celine Dion
Celine Dion Foto: REUTERS/ScanPix

Celine Dion «Loved Me Back To Life»

Kanādiešu popdziedātāja Selīna Diona (Celine Dion) pēdējos 10 gadus uzstājās «Ceasars Palace» kazino Lasvegasā. Beidzot pienācis laks jaunai platei - tā dienas gaismu ieraudzīs 5. novembrī.

 
The Killers
The Killers Foto: Publicitates foto

The Killers «Direct Hits»

Šīs vasaras Rīgas viesi - Lasvegasas ansamblis «The Killers» turpina ražīgi strādāt un 11. novembrī laiž klajā jaunu labāko dziesmu izlasi «Direct Hits», kurā iekļauti arī divi jauni skaņdarbi «Shot At The Night» un «Just Another Girl».

 
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: REUTERS/ScanPix

Lady Gaga «ARTPOP»

Arī popmūzikas hameleons Lēdija Gāga (Lady Gaga) ir viesojusies Mežaparkā un šomēnes gatavojas pārsteigt pasauli ar savu jauno albumu.

 
Sebastien Tellier
Sebastien Tellier Foto: Publicitātes foto

Sebastien Tellier «Confection»

2007. gada «Positivus» viesis, Francijas Eirovīzijas izvēle Sebastjans Teljē (Sebastian Tellier) ir dīvains putns. Viņa jaunākais veikums «Confection» pie klausītājiem nonāks 12. novembrī.

 
Jake Bugg
Jake Bugg Foto: Publicitates foto

Jake Bugg «Shangri La»

Nepieklājīgi jaunais Notingemas folkroka dziedātājs Džeiks Bags (Jake Bugg) jauno albumu ierakstījis ar bārdaino producentu Riku Rubinul. Ieraksts, kas klajā nāks 18. novembrī, solās būt roķīgāks nekā pagājušā gada debija «Jake Bugg».

 
Kriss Brauns
Kriss Brauns Foto: REUTERS/ScanPix

Chris Brown «X»

Skandalozais kauslis un homofobs Kriss Brauns savu jauno albumu sola novembra beigās.

 
Norah Jones & Billie Joe Armstrong
Norah Jones & Billie Joe Armstrong Foto: Publicitātes foto

Norah Jones & Billie Joe Armstrong «Foreverly»

Daudzu «Grammy» balvu īpašniece Nora Džounsa (Norah Jones) kopā ar poppanka apvienības «Green Day» solistu Biliju Džo Armstrongu (Billie Joe Armstrong) kopīgi ieskaņojuši «The Everly Brothers» dziesmu kaverversiju plati. No 25. novembra meklējiet visos mūzikas veikalos.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu