«Astro'n'out» angļu valodā izdod albumu «Lauvas» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, nedēļu pirms grupas desmit gadu jubilejas, grupa «Astro’n’out» izdod savu pirmo albumu angļu valodā - «Lion’s Share», informē grupas menedžere Kristīne Komarovska.

Pirms gada grupa laida klajā savu ceturto studijas albumu «Lauvas», kas divās kategorijās tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai, un gada laikā radio rotācijās nonākuši pieci šā albuma singli. Neilgi pēc tā iznākšanas grupa saņēma uzaicinājumus uzstāties Tallinas Mūzikas nedēļā, Galapagai festivālā Lietuvā, Viļņas mūzikas nedēļā un citos starptautiskos pasākumos. Šī interese likumsakarīgi apstiprināja nepieciešamību pārizdot albumu «Lauvas» angļu valodā.

Pagājušajā nedēļā albums «Lion’s Share» tika prezentēts Lietuvā, klubā «Loftas» un jau 5.decembrī grupa ar solo koncertu uzstāsies Viļņas klubā «Tamsta». Sadarbībā ar lietuviešu mūziķi Marku Palubenku klajā laists arī pirmais starptautiskais singls «In Fog».

No šodienas, 1.novembra, albums «Lion’s Share» ir pieejams lielākajos interneta mūzikas tirdzniecības servisos Ekase.lv, iTunes, Spotify, Deezer un citur. CD formātā albumu pirmie un par draudzīgu cenu varēs iegādāties koncerta apmeklētāji, savukārt pēc koncerta tas būs pieejams arī mūzikas ierakstu veikalos.

Astro’n’out 10 gadu jubilejas koncerts notiks 8.novembrī tirdzniecības centra Galleria Riga (Dzirnavu ielā 67) pazemes autostāvvietā - īpaši šim koncertam pārbūvētajā «Urbānajā telpā.»

Koncerta biļetes iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv . Biļešu cena 9 LVL, ar ISIC 15% atlaide.

Saite uz albumu «Lion’s Share» vietnē iTunes

www.bilesuserviss.lv

Albuma «Lion’s Share» pirmais singls ir dziesma «In Fog».

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu