Krievu NHL zvaigzne Varlamovs aizturēts par nolaupīšanu un uzbrukumu (33)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no šā brīža labākajiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) vārtsargiem Semjons Varlamovs (Kolorādo «Avalanche») aizturēts aizdomās par cilvēka nolaupīšanu un uzbrukumu cilvēkam, vēsta ASV prese.

«Viņš tiek apsūdzēts otrās pakāpes cilvēka nolaupīšanā un trešās pakāpes uzbrukumā cilvēkam,» sacīja Denveras policijas darbinieki. «Varlamovs arestā atradīsies, kamēr stāsies tiesas priekšā.»

Pēc Kolorādo štata likumiem, 25 gadus vecajam Varlamovam draud cietumsods no diviem līdz sešiem gadiem.

Neoficiāla informācija liecina, ka Varlamovs esot uzbrucis kādai sievietei, kuru alkohola reibumā esot piekāvis. Pats hokejists pēc incidenta griezās policijā, lai atrisinātu neskaidrības.

Apcietinājumā hokejists paliks vismaz līdz ceturtdienas rītam, kad tiks lemts par drošības naudas apmēru.

Savukārt vārtsarga tēvs Aleksandrs paziņojis, ka radusies situācija nav tik nopietna, kā šobrīd tā tiek pasniegta. Varlamovs vecākais uzskata, ka Denveras mediji vienkārši no mušas uzpūtuši ziloni.

Šīs sezonas 8 NHL spēlēs Varlamovs vidēji ielaidis 1,76 ripas un atvairījis 94,5% metienu.

Varlamovs šosezon ir «Avalanche» komandas pirmais vārtsargs. Tāpat viņš uzskatāms par potenciālu Krievijas izlases pirmo numuru nākamā gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

Pašlaik 25 gadus vecais hokejists NHL aizvada savu sesto sezonu. Iepriekš viņš spēlējis arī Vašingtonas klubā «Capitals», kur vienu brīdi vārtsargu treneris bija latvietis Artūrs Irbe. Krievijas izlases rindās Varlamovs 2012.gadā kļuva par pasaules čempionu.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu