Artuss Kaimiņš paziņo, ka vairs nevadīs «Suņu būdu» (165)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, kurš pēdējo pusgadu zināms arī kā «Boom FM» raidījuma «Suņu būda» vadītājs, paziņojis, ka vairs neturpinās vadīt populāro pārraidi trešdienu rītos.

Par savu lēmumu skatuves mākslinieks paziņoja trešdienas raidījumā, kad pie viņa ciemojās žurnāla «Rīgas laiks» pārstāvji.

Kaut arī plašākus komentārus Kaimiņš pagaidām nav sniedzis, sociālajos tīklos sākušās diskusijas par to, vai «Suņu būda» tiešām būtu jāslēdz. Atsevišķi lietotāji aicina aktieri pārdomāt un turpināt iziet ēterā.

Kā zināms, «Boom FM» pārraide izpelnījusies visai skandalozu slavu, jo tās vadītājs allaž izcēlies ar izaicinošu attieksmi pret saviem studijas viesiem. Jau pirmajā epizodē viņš tiešraidē apsmēja dziesmas «Perfekta diena» autoru Nottāru, tāpat līdz asarām novedis arī seriāla «Ugunsgrēks» aktrisi Regīnu Devīti.

Vislielāko ažiotāžu izraisīja Kaimiņa konflikts par pašmāju reperi Gacho, kurš uz sev «Suņu būdā» veltīto ironiju reaģēja ar aktiera izaicināšanu uz cīņu ringā. Raidījuma vadītājs gan nepalika atbildi parādā un sagatavoja asprātīgu video atbildi, aicinot mūziķim maksāt honorāru 67 000 latu apmērā.

Komentāri (165)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu