Atvadās no rokmūziķa Aivara Brīzes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Trešdien mūziķi, draugi, kolēģi un vienkārši klausītāji Rīgas Krematorijā atvadās no latviešu rokmūziķa, grupas «Līvi» balss - Aivara Brīzes.

Atvadīties no leģendārā mūziķa ieradušies simtiem ļaužu, to skaitā vairāki Brīzes kolēģi - mūziķi Ivo Fomins, Tomass Kleins, Zigmars Liepiņš, Guntars Račs, Igo, Andris Ērglis, kā arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, aktieri un politiķi.

Kā novēroja TVNET, atvadīties no Brīzes bija ieradušies arī daudzi rokeri, kuru motociklu dzinēju skaņas izjauca ierasto Rīgas Krematorijas teritorijas mieru.

Ceremonijas izskaņā vairāki populāri mūziķi izpildīja tautā iemīļotas grupas «Līvi» dziesmas, tādējādi godinot varenās balss īpašnieku Brīzi.

Liepājā savukārt no plkst. 12 pie bijušās 1. Rokkafejnīcas liepājnieki sāka iedegt gaismu Aivara Brīzes ceļam uz mūžību, izveidojot svecīšu ugunsceļu.

Kā ziņots, 22.oktobrī 51 gada vecumā pēkšņi miris leģendārais latviešu mūziķis Aivars Brīze. Viņš dziedāja vairākās latviešu rokgrupās - «Neptūns», «Līvi», «Leģions».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu