Beks izziņo jaunu albumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziedātājs un producents Beks (Beck) izziņojis jaunu studijas albumu «Morning Phase», ko 2014. gada februārī izdos «Capitol Records».

Albumā piedalās vairāki mūziķi, kas dzirdami arī 2002. gada akustiskajā platē «Sea Change» (Justin Meldal-Johnsen, Joey Waronker, Smokey Hormel, Roger Joseph Manning Jr. un Jason Falkner).

Detalizētāka informācija sekos.

«Morning Phase» seko vairākiem šogad izdotiem singliem - «Gimme», «Defriended» un «I Won't Be Long» (skat. audi).

«Man ir jauna mūzika, un drīz tā iznāks!» viņš šā gada pavasarī. «To sāku 2008.gadā. Es to ilgi biju atlicis malā, taču nesen apstrādāju dažas no dziesmām. Tās iznāks, taču vēl nezinu, vai kā singli, minialbumi vai pilna izmēra albumi. Man ir arī materiāls, ko pagājušogad ierakstīju Nešvilā, ko es varbūt pabeigšu, bet varbūt tomēr ne.»

2012. gadā Beks izdeva nošu krājumu «Beck Hansen's Song Reader», savukārt pēdējais studijas albums «Modern Guilt» datējams ar 2008. gadu.

2012.gada maijā viņš mūziķa Džeka Vaita ierakstu kompānijas paspārnē izdeva dziesmu «I Just Started Hating Some People Today».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu