Krāšņa animācijas filma «Briesmonis Parīzē» TV3

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmajā novembra sestdienā ikviens skatītājs tiks aizvests neaizmirstamā ceļojumā pa skaisto Parīzi, tās mazajām, šaurajām ieliņām ar veclaicīgām mājām kopā ar romantisko franču animācijas filmu «Briesmonis Parīzē».

Animācijas filmas Briesmonis Parīzē stāsts ir par 1910.gadu Parīzē, kurā dzīvo izgudrotājs un piegādātājs Rauls un viņa labākais draugs Emīls, kurš ir projektētājs un ik pa laikam veic piegādi uz slavenā zinātnieka mājām. Reiz Emīls un Rauls kopīgi nolemj veikt eksperimentu zinātnieka mājā. Viens pilieniņš zālīšu, otrs, un seko mazs sprādziens, kura rezultātā parasta blusa pārvēršas milzonī Frankā un iemīlas pilsētas skaistākajā dziedātājā Lusilā. Turklāt Frankam pakaļ dzenas politiķis, kurš vēlas viņu patriekt no pilsētas vai vēl ļaunāk – nogalināt.

Ja iedziļinās animācijas filmas būtībā, atklājas, ka stāsts ir par draudzību un atklājumiem. Franks nebūt nav tāds briesmonis, kā apgalvo neģēlīgais politiķis. Franks ir apdāvināts mūziķis ar labu sirdi. Interesanti, ka animācijas filmas angļu versijā viņa lomu ierunājis Džona Lenona dēls Šons. Romantiskā sižeta līnija animācijas filmā ir tikpat nozīmīga kā labāko draugu Raula un Emīla sarunas un bērnības draugu Raula un Lusilas attiecības.

Skanīgie skaņdarbi un skumji aizkustinošais sižets animācijas filmu padarīs par patīkamu baudījumu visai ģimenei.

Būtiski piebilst, ka animācijas filma Briesmonis Parīzē ir izveidota ar kārtīgiem vizuāliem efektiem. Tās fonā ir redzama skaistā Parīze 20. gs., tajā notiek dzīva rosība un iespējams ieraudzīt, kā tirgotāji un veikalu īpašnieki, tērpti interesantos apģērbos, kārto pārtiku un sazinās ar pircējiem. Naktī Parīze ir jo īpaši skaista, kad izgaismotais bruģakmens mirdz un zaigo.

Foto: publicitātes

Pasaule zem Londonas

Nedēļu vēlāk TV3 skatītāji tiks aicināti pārcelties no skaistās Parīzes uz Londonu ar animācijas filmu Aizskalotais. Tas būs varens stāsts, kā no Kensigtonas smalkajiem apartamentiem labklājībā dzīvojošo žurku Rodiju viņa brālēns diezgan nejauki vārda tiešajā nozīmē noskalo podā. Rodijs nonāk tieši Žurkupolē – rosīgā un krāšņā pasaulē zem Londonas ielām, kur sastop skaisto Ritu, laivas Veiklais Dodžers kapteini. Rita apsola nogādāt Rodiju mājās ar vienu noteikumu.

Abus gaida nemierīgs ceļojums. Briesmas uzglūn uz katra stūra,

sākot ar milzīgām krācēm un atvariem, beidzot ar vareno vardi Todu un viņa pakalpiņiem žurkām Spaiku un Vaitiju. Kad tie abi neizpilda šefa uzdevumu atbrīvoties no abiem žurkulēniem, Todam nākas aicināt palīgā savu šarmanto brālēnu Le Vardi un viņa rokaspuišus.

Izbaudiet animācijas filmas pirmizrādi Briesmonis Parīzē 2.novembrī 19:30 kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu