Turbo Latvijā izkonkurē Slikto opi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izcils starts šonedēļ Latvijas kinoteātros padevies nedēļas jaunajām filmām, kas ļāvis aizvadīt gada iespaidīgāko nedēļas nogali, ziņo «kinokino.lv». Labākais starts izdevies animācijas filmai par sacīkšu gliemezi «Turbo». Pirmajā nedēļas nogalē to noskatījušies 12679 cilvēki, kas ir viens no labākajiem nedēļas nogales rezultātiem šajā gadā. «Turbo» noteikti turpinās uzrādīt labus rezultātus, jo nupat ir sācies skolēnu brīvlaiks.

Interesanta situācija ir ar otro pozīciju, jo pseidodokumentālā komēdija «Sliktais opis» (Jackass Presents: Bad Grandpa) ir savākusi 9099 skatītājus, taču tas debijas nedēļas nogalē devis tikai otro vietu. Interesanta, jo absolūtā vairumā gadījumu ar šo skatītāju skaitu pietiktu pārliecinošai pirmajai vietai.

«Sliktais opis» ir «Jackass» komandas autoru jaunais garadarbs, kura centrā varonis - 86 gadus vecais Ērvins Zismans (viņu tēlo Džonijs Noksvils). Viņš un viņa mazdēls Billijs (Džeksons Nikols) dodas ceļojumā pa Ameriku. Pa ceļam Ērvins iepazīstina mazdēlu ar dažādām vietām, cilvēkiem un situācijām, kas pārspēj ierastos uzskatus par bērnu audzināšanu. Viņi sastopas ar nikniem pārdevējiem, pompoza meiteņu skaistumkonkursa dusmīgajām dalībniecēm un viņu mātēm, ar sērojošiem bēriniekiem, kļūst par neaicinātiem viesiem kāzās, sapazīstas ar baikeru kluba tēvaiņiem un citiem Amerikas dīvaiņiem.

Filmu veidojusi pazīstamā «Jackass» trijotne - tās režisors ir Džefs Tremeins, scenāriju sarakstījuši visi kopā (Tremeins, Noksvils un Spaiks Džonss), bet Noksvils tēlo par sevi divreiz vecāku cilvēku.

Vēl viena laba nedēļas nogale padevusies bērnu grāmatas «Cloudy With A Chance Of Meatballs» jeb «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus» otrās daļas ekranizācijai «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2» («Cloudy with a Chance of Meatballs 2»). Šoreiz pārdotas 3532 biļetes, bet to kopskaits tagad jau pārliecinoši pārsniedz 20 tūkstošus.

Ar teicamiem rezultātiem turpina izcelties arī rudens grāvējs - zinātniskās fantastikas trilleris «Gravity». Filma savā ceturtajā nedēļas nogalē uzrunājusi 3275 skatītājus, bet kopējais apmeklētības līmenis jau šonedēļ krietni pārsniegs 30 tūkstošus.

Un piecnieku noslēdz vēl viens jaunums, proti, Krievijas komēdija «Rūgts», kuru noskatījušies 3172 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu