Ietvju cienītāja Anastasija un viņas «baltais gulbis» (191)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Oktobra vidū portāla TVNET lasītāji brīnījās – kas gan varētu būt sevi un savu komfortu tik ļoti mīlošais cilvēks, kuram vajadzības gadījumā nav nekādu kompleksu savu «balto gulbi» novietot tā, kā redzams attēlā. Nu Pietiek ir izdevies noskaidrot auto īpašnieku – tā ir 1982. gadā dzimusī jūrmalniece Anastasija Arharova.

30 gadus vecajai kundzei piederošais BMW X6 ar valsts reģistrācijas numuru AK 2005, kas šoreiz tik ērti bija noparkots uz ietves Vecrīgā, Meistaru ielā, ikdienā biežāk manāms pie personiskās ērtības mīlošās Anastasijas mājokļa Jūrmalā, Cīruļu ielā 88.

No pirmā acu uzmetiena, raugoties uz Arharovas uzņēmējdarbības apjomiem, varētu nodomāt – starp visiem Pietiek pēdējā laikā aprakstītajiem «galvas invalīdiem» beidzot ir viens, kas savu BMW X6 tiešām nopelnījis savā uzņēmējdarbībā.

Kā rāda Lursoft dati, Arharovai pieder veseli divi uzņēmumi – SIA Aurelia ADM un SIA Express-Oil: abos baltā un dārgā BMW īpašniece ir gan valdes locekle, gan arī vienīgā īpašniece.

Taču, rūpīgāk paraugoties uz abu uzņēmumu darbību, izrādās, ka arī šajā gadījumā jautājums par finanšu avotu automašīnas iegādei paliek neatbildēts. SIA Aurelia ADM ar 20 latu pamatkapitālu ir dibināta tikai šā gada jūlijā un nekādus miljonus vēl nav spējusi sapelnīt.

Savukārt otrs Arharovas uzņēmums – SIA Express-Oil gan reģistrēts jau 2011. gadā, taču pagaidām tāpat peļņu nest nav spējis, drīzāk otrādi: 2011. gadā tas ar 613 latu lielām pārdotās produkcijas ražošanas izmaksām zaudējumu ailē bijis spiests ierakstīt 1381 latu, bet pērn, ražošanas izmaksām sasniedzot 26 592 latus, cietis jau 45 925 latus.

Komentāri (191)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu