Sliktais opis terorizē amerikāņus (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ pārliecinoši ieņem pseidodokumentālā komēdija «Sliktais opis» (Jackass Presents: Bad Grandpa) un arī tuvākajiem sekotājiem labs sniegums, ziņo ārvalstu prese.

«Jackass» komandas autoru jaunais varonis - 86 gadus vecais Ērvins Zismans (viņu tēlo Džonijs Noksvils) - un viņa mazdēls Billijs (Džeksons Nikols) dodas ceļojumā pa Ameriku. Pa ceļam Ērvins iepazīstina mazdēlu ar dažādām vietām, cilvēkiem un situācijām, kas pārspēj ierastos uzskatus par bērnu audzināšanu. Viņi sastopas ar nikniem pārdevējiem, pompoza meiteņu skaistumkonkursa dusmīgajām dalībniecēm un viņu mātēm, ar sērojošiem bēriniekiem, kļūst par neaicinātiem viesiem kāzās, sapazīstas ar baikeru kluba tēvaiņiem un citiem Amerikas dīvaiņiem.

Filmu veidojusi pazīstamā «Jackass» trijotne - tās režisors ir Džefs Tremeins, scenāriju sarakstījuši visi kopā (Tremeins, Noksvils un Spaiks Džonss), bet Noksvils tēlo par sevi divreiz vecāku cilvēku.

«Sliktais opis» savā pirmajā nedēļas nogalē iekasējis 32 miljonus.

Otro vietu ieņem zinātniskās fantastikas trilleris «Gravity». Iekasēti 20,3 miljoni, bet kopsummā vēl pavisam nedaudz pietrūkst līdz 200 miljoniem.

Trijnieku noslēdz trilleris «Kapteinis Filipss: Somālijas pirātu gūstā» (Captain Phillips) ar Tomu Henksu galvenajā lomā. Filmai bijis salīdzinoši neliels ieņēmumu kritums, un tas ļāvis iekasēt 11,8 miljonus.

Foto: publicitātes

Režisors Ridlijs Skots un aktieru ansamblis - Maikls Fassbenders, Kamerona Diaza, Havjērs Bardēms, Penelope Krūza un pat Breds Pits ar savu jauno filmu «Advokāts» («The Counselor») spējuši startēt tikai 4.vietā, nopelnot vien 8 miljonus.

Piektajā vietā ierindojās šausmu filma «Carrie» («Kerija»), kas balstīta uz rakstnieka Stīvena Kinga slaveno romānu ar tādu pašu nosaukumu. Tās kases ieņēmumi nedēļas nogalē bija 5,9 miljoni dolāru (trīs miljoni latu).

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu