Amerikāņu miljardierei Ivankai Trampai piedzimis dēls (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Miljonārei, Donalda Trampa meitai Ivankai Trampai laulībā ar vīru Džaredu Kušneru piedzimis jau otrais bērns. Šoreiz tas ir dēls.

Foto: Instagram

Ivanka, kura darbojas kā viceprezidente sava tēva Donalda Trampa uzņēmumā «The Trump organization» un kā sava uzņēmuma «Ivanka Trump Fine Jewelry» galva, paspēj vēl atrast laiku, lai būtu veiksmīga modele, rakstniece un māte.

Foto: Instagram

Trampai dēls piedzima 13. oktobrī, un pirmo mazuļa dzīves nedēļu viņa ir pavadījusi mājās kopā ar vīru un meitu Arabellu.

Foto: Instagram

Brīvā laika pārpilnības dēļ uzņēmēja ir sākusi izmantot portālu «Twitter» un liek tajā daudz dažādu savas ģimenes uzņēmumu, iemūžina pilnīgi visu no dēla pirmajām dienām. Gan kā mazulis guļ tēvam uz krūtīm, gan kā mazā māsiņa veic puisēna pirmo ārsta apskati.

Foto: Instagram

Trampa portālā «Instagram» piebilst, ka būt par māti ir daudz vienkāršāk nekā vadīt uzņēmumu, turklāt kļūt par māti otrreiz ir vēl vienkāršāk nekā pirmajā reizē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu