Vilipsōns šonedēļ vairākkārt iziet sabiedrībā ar savu sievieti (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Populārais latviešu mākslinieks Vilipsōns šonedēļ vairākas reizes manīts, izejot sabiedrībā, ar savu sievieti, Dailes teātra mārketinga direktori Indru Rubeni. Pasākumos abi ir nešķirami un laiku vada viens otra kompānijā.

Foto: Santa Sergejeva

Šonedēļ tirdzniecības centrā «Spice» tika atklāta jaunā Jāņa Rozes grāmatnīca, kurā savu jaunāko veikumu - 2014. gada sienas kalendāru prezentēja arī Vilipsōns. Uz pasākumu mākslinieks ieradās ar savu sievieti Indru Rubeni. Abi bija labā noskaņojumā. Noklausījies svinīgās uzrunas, vārdu teikt devās arī pats Vilipsōns. Viņš jau septīto gadu pēc kārtas rada sienas kalendāru. 2014. gada kalendārs būs stipri atšķirīgs no iepriekšējo gadu kalendāriem. «Šoreiz nebūs melnbaltās plikās meitenes. Šoreiz seši mēneši ir skulptūras un seši mēneši glezniecība. Turklāt pie katra mēneša zīmējuma ir ar manu roku rakstīts skaidrojums. Tas ir reāls stāsts iz manas dzīves,» savu jaunāko veikumu raksturo mākslinieks.

Iespējams, ka pliko meiteņu ēra kalendāra lappusēs māksliniekam beigusies, jo nu jau pāris gadus Vilipsōns atradis savu otro pusīti un skaidri redzams, ka bauda mīlestības pilnas attiecības.

Vilipsōns un Rubene šonedēļ kopā apmeklēja arī teātra scenogrāfa Mārtiņa Vilkārša izstādes «12» atklāšanu.

Foto: Santa Sergejeva

Interesanti, ka mākslinieks piezīmē, ka viņu labāk dēvēt par Vilipsōnu, un mediji to jau ir piefiksējuši, tādēļ, ja kāds grib viņu nosaukt vārdā Aivars, tas nebūtu ieteicams.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu