Ir notikusi Rīgas modes nedēļas modeļu atlase (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22. oktobra vakarā notika Rīgas modes nedēļai veltītā modeļu atlase, kurā modes dizaineri varēja izvēlēties modeļus savām skatēm.

Dizaineri bija ieradušies plašā skaitā, lai redzētu modeļus dzīvajā, nevis vienkārši fotogrāfijās. Ikvienam dizaineram rokās bija baltas lapas, kurās viņi atzīmēja sev piemēroto modeļu kārtas numuru, kurš bija uzlīmēts modeļiem uz apģērba.

Foto: Nauris Garkaklis

Atlasē piedalījās modeļi no akreditētajām modeļu aģentūrām, tādām kā Vacatio, Natalie, Dandy, Gints Bude Model Management, 2B Models, Terri un Freya.

Gan puiši, gan meitenes divreiz gāja pa «mēli», lai dizaineri būtu pilnīgi droši par savu izvēli.

Foto: Nauris Garkaklis

Pēc otrā izgājiena modeļiem bija jāsastājas līnijā, kur tika nosaukti tie numuri, kuri tiek uzaicināti piedalīties Rīgas modes nedēļā un kuri ne.

Foto: Nauris Garkaklis

Populārais modelis, modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs modeļu atlasi vēroja no skatītāju rindām, kur neslēpa savas emocijas par redzēto.

Foto: Nauris Garkaklis

Vai puisis jau ārpus kārtas ir izvēlēts piedalīties Rīgas modes nedēļā, vai vienkārši vēroja modeļu atlasi, redzēsim, jau sākot no 29. oktobra, kad tiks atklāta šā gada Rīgas modes nedēļa.

Foto: Nauris Garkaklis
Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu