«Biffy Clyro» albums saņem prestižo žurnāla Q balvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms pāris dienām, 21.oktobrī, Londonā tika pasniegta «Q Awards». Nominācijā «Labākais albums» to saņēma skotu grupa «Biffy Clyro». Tādējādi viena no mūsdienu rokmūzikas sensācijām pievienojusi vēl vienu atzinību savā jau gana respektablajā kontā. Atgādinām, ka 11.novembrī «Biffy Clyro» uzstāsies Rīgā, Palladium koncertzālē.

«Q Awards» ir atzinības balva par īpašiem sasniegumiem mūzikā, kuru pasniedz britu žurnāls «Q». Kopš šīs balvas ieviešanas 1990.gadā tā kļuvusi par vienu no kritiķu atzītākajām un prestižākajām balvām Lielbritānijas un visas pasaules mūzikas industrijā.

Interesanti, ka tieši tādās pašās domās ir žurnāls «Kerrang!», kas arī atzīst šo albumu par vislabāko, kas radīts šogad. Līdz šim «Biffy Clyro» vairākkārt saņēmuši NME (šogad kategorijā «Labākā britu grupa») un žurnāla «Kerrang!» balvas, kā arī tikuši nominēti MTV, Mercury, Q u.c. balvām. 2011.gadā «Q Awards» skotu puišiem tika pasniegta kategorijā «Labākā dzīvā uzstāšanās». Šogad «Biffy Clyro» žurnāla Q balvai bija izvirzīti divās nominācijās – labākais albums un labākā mūsdienu grupa.

Biffy Clyro "Opposites"
Biffy Clyro "Opposites" Foto: Publicitātes foto

Vēl pie balvām dažādās kategorijās tikušas tādas grupas vai mākslinieki kā «Arctic Monkeys», «Manic Street Preachers», «Suede», «Vampire Weekend», Elija Goldinga, Robijs Viljamss u.c.

Ar pilnu apbalvoto sarakstu var iepazīties šeit: news.qthemusic.com

Biļetes uz Rīgas koncertu pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu