Jelgavā avārijā sadragā policijas busiņu (30)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.zz.lv/Agris Samcovs

Otrdien ap pulksten 10.25 Lāču un Viskaļu ielas krustojumā avarējis Jelgavas Pašvaldības policijas mikroautobuss.

Aculiecinieki portālam zz.lv notikuma vietā pastāstīja, ka mikroautobuss nav palaidis kravas automašīnu un ietriecies mājas žogā, taču nav zināms, vai avārijas brīdī policijas trafarētais transportlīdzeklis braucis ar gaismas un skaņas signāliem. Pašvaldības policija no komentāriem par notikušo atsakās, arī Valsts policijai pašlaik vēl nav plašākas informācijas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģionālā centra vadītāja vietnieks Kristians Galanders skaidro, ka avārijā cietuši divi vīrieši – 33 un 21 gadu veci, abiem konstatēti sasitumi. «Negadījumā iesaistīti trīs vīrieši, taču kravas mašīnas vadītājs nav cietis,» ziņo mediķu pārstāvis.

Valsts policijas speciāliste Ieva Sietniece ziņo, ka papildu informācijas par notikušo pašlaik nav.

I.Sietniece informē arī, ka šorīt J.Čakstes bulvārī notriekta gājēja, taču arī par šo negadījumu detaļas viņa sola paziņot vēlāk. Tāpat gājēja notriekta arī uz gājēju pārejas 4.līnijā. K.Galanders informē, ka cietusi ir 45 gadus veca sieviete, kurai mediķi konstatēja mugurkaula traumas.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu