Antra Stafecka ir otrā bērniņa gaidībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dziedātājas Antras Stafeckas un viņas mīļotā vīrieša Ģirta ģimenē gaidāms jauks notikums – otrs mazulis. Abu vecāku ģimenē jau aug dēlēns Roberts (2), kurš drīzumā kļūs par vecāko brāli.

Dzīvesstila portāls «Sejas» šā gada pavasarī vēstīja, ka jaunā un simpātiskā dziedātāja, ko plašāka sabiedrība iepazina populārajā TV šovā «Okartes skatuve», Antra Stafecka un viņas mīļotais vīrietis Ģirts pievarēja ģimenes krīzi un atjaunoja attiecības. Ģirts ir gādīgs ģimenes vīrietis, jo rūpējas gan par dēliņu Robertu, gan arī vienmēr atbalsta Antru viņas skatuves gaitās. Šajā vasarā sarunā ar «Sejām» Antra un Ģirts atklāja, ka viens otrā iemīlējušies no jauna. Abu mīlestības rezultātā šobrīd Antra atkārtoti piedzīvo skaistāko laiku sievietes dzīvē – bērniņa gaidības.

Tādēļ pēdējā laikā Antra arī izvairās no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, bet bērniņa gaidību atvaļinājumā vēl nav devusies, jo turpina savas skatuves gaitas. Antra Stafecka piedalās Raimonda Paula un Guntara Rača koncertturnejā «Nekur nav tik labi kā mājās».

Turklāt jau pavisam drīz Antru un Ingu Pētersonu, Lieni Šomasi, Ati Auzānu, Ivo Fominu, Daini Skuteli, Emīlu Balceri, Andri Ērgli, Kristīni Kārkli-Puriņu dzirdēsim un redzēsim Latvijas Radio 2 un Izklaides producentu grupas 7 jaunajā koncertprogrammā «Manas tautas dziesmas». Koncerti norisināsies 8.novembrī Ogres kultūras centrā, 9.novembrī Valmieras kultūras centrā, 11. novembrī Rīgā, Dailes teātrī, 15.novembrī Tukuma kultūras namā, 16.novembrī Jelgavas kultūras namā un 17.novembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu