Talsos ar auto iebrauc veikalā un mēģina nozagt bankomātu (43)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonakt Talsos pagaidām nenoskaidrotas personas ar automašīnu iebraukušas mazumtirgotāja SIA «Maxima Latvija» piederošajā veikalā un ar troses palīdzību mēģinājušas nozagt bankas automātu, apstiprina Zīmola un komunikāciju departamenta direktore Viktorija Gulbe.

Viņa norāda, ka konkrētajam veikalam ir izsistas abas centrālās durvis un sabojāta siena pie tām. «Aplūkojot veikalam radītos bojājumus, secinām, ka aptuvenie zaudējumi varētu veidot 4000 latu, taču šī summa vēl tiks precizēta.»

Jau ziņots, ka zādzības mēģinājums noticis pusstundu pēc pusnakts Talsu tirdzniecības centrā, kas atrodas Rīgas ielā un kurā ir veikals «Maxima XX». Personas ar zaļas krāsas automašīnu «Volkswagen» («Caravelle» vai «Transporter») caur durvīm iebraukušas veikalā. Zādzību pastrādāt nav izdevies, un personas no notikuma vietas aizbēgušas. Apsardzes darbinieki notikuma vietā ieradušies savlaicīgi, tomēr vainīgās personas viņiem aizturēt nav izdevies.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas par zādzību ar iekļūšanu telpās. Notiek izmeklēšana.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus, kuru rīcībā ir noderīga informācija par šo noziedzīgo nodarījumu, zvanot uz tālruņa numuriem 63202700, 63202703 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu