Latvijā turpina līt kotlešu lietus (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otro nedēļu Latvijas kinoteātros labi klājas bērnu grāmatas «Cloudy With A Chance Of Meatballs» jeb «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus» otrās daļas ekranizācijai «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2» («Cloudy with a Chance of Meatballs 2»). Top3 filmas Latvijas kinoteātros nav mainījušās, un apmeklētība atkal ir bijusi augsta, ziņo «kinokino.lv».

Animācijas filmu noskatījušies 6234 cilvēku, bet kopējais apmeklētāju skaits jau pietuvojies 20 tūkstošiem.

Anotācija. Apņēmības pilnais izgudrotājs Flints Lokvuds bija pārliecināts, ka, iznīcinot iekārtu, kas radīja pārtikas nokrišņus, viņš ir izglābis Zemi. Šķiet, ka čīzburgeru krusa un makaronu viesuļi beidzot ir pierimuši. Taču izrādās, ka neticamā mašīna tomēr nav iznīcināta un tagad rada ēdiena dzīvniekus - ēdienzvērus. Flintam kopā ar draugiem jādodas bīstamā ceļojumā, lai cīnītos pret siera zirnekļiem, izsalkušiem gurķiem un nikniem burgeriem - atkal ir pienācis laiks glābt pasauli!

Balsis ierunājuši tādi aktieri kā Anna Farisa (Anna Faris), Nīls Patriks Hariss (Neil Patrick Harris), Endijs Sambergs (Andy Samberg) u.c.

Otro vietu ar 4118 pārdotām biļetēm ieņem zinātniskās fantastikas trilleris «Gravity». Popularitātes kritums bijis minimāls, un tas ļauj kopējam skatītāju skaitam jau tagad pārsniegt 20 tūkstošus.

Apmeklētības kāpumu spējis uzrādīt trilleris «Bēgšanas plāns» («Escape Plan») ar Arnoldu Švarcenegeru un Silvestru Stalloni galvenajās lomās. Grāvējs ir izpelnījies lielu skatītāju interesi, kas otrajā nedēļas nogalē palīdzējis pārdot 2596 biļetes.

Ceturtajā vietā debitējusi biogrāfiskā drāma «Diāna» («Diana») - stāsts par Velsas princeses Diānas pēdējiem diviem dzīves gadiem un viņas attiecībām ar ķirurgu Hasnatu Hanu. Filmu noskatījušies 2323 cilvēki. Labs sākums.

Titullomu režisora Olivera Hiršbīgela filmā tēlo aktrise Naomi Votsa, kura saņēmusi divas ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas un zināma pēc lomām tādos darbos kā «21 grams», «Karalis Kongs», «Malholanda ceļš», «Divas mātes», «Neiespējamais» u.c.

Piecnieku noslēdz vēl viens jaunums, proti, šausmu filma «Astrāls: 2.nodaļa» (Insidious: Chapter 2). Pārdotas 1928 biļetes, kas pārspēj mūsu izteiktās prognozes.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu