Rīgā notiks Avotu ielas krāmu tirgus gada jubilejas pasākums (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koka ēku renovācijas centra «Koka Rīga» telpās, Krāsotāju un Lienes ielas stūrī, šodien no plkst.10 norisināsies Avotu ielas krāmu tirgus gada jubilejas pasākums, kurā līdzās krāmu pirkšanai un pārdošanai būs sietspiedes darbnīca un muzikāli priekšnesumi, informēja tirgus organizatore Irita Antoņeviča.

Darbnīca «Siets» tirgus apmeklētājiem piedāvās veidu, kā vecajiem t-krekliem un auduma maisiņiem piešķirt otro dzīvi, tos apdrukājot sietspiedes tehnikā, bet koka ēku renovācijas centra kolektīvs apmeklētājiem sniegs gan iespēju iepazīties ar dažādiem seniem darbarīkiem, gan ekskursijas gida pavadībā uz otrajā stāvā iekārtoto muzeju, kurā aplūkojami Rīgas strādnieku dzīvokļu iekārtojumi dažādos vēsturiskos laika posmos.

«Ērenpreisa» velosipēdu darbnīcas restauratori pircējiem piedāvās visu par un ap velosipēdiem - tie, kam velo iegāde šoruden nav plānota, varēs nolūkot un iegādāties senus un jaunus velo aksesuārus - groziņus, zvaniņus un atstarotājus.

Meistars Uģis Baļļa un pašmāju restauratoru grupa «A 74» , kas ikdienā sastopama, atjaunojot unikālu koka ēku Avotu ielā 74, ļaus gan izmēģināt dažādus darbarīkus, gan iegādāties dažādas senas interjera apdares detaļas.

Par to, lai iegādāto varētu ērti nogādāt mājās, rūpēsies Rīgas darbnīca, kam krājumā būs «vintage» čemodāni, kā arī citi sadzīves sīkumi, kas var kalpot gan savam tiešajam mērķim, gan vienkārši piešķirt senatnes noskaņu interjerā.

Bet iekšpagalmā pie spilgti sarkana retro ugunsdzēsēju auto izsalkušajiem un nosalušajiem būs iespējams iestiprināties ar restorāna «Ugunsdzēsējs» piedāvātajām pusdienām - pelēkajiem zirņiem ar speķi, iemalkot tēju vai kafiju un ļauties akordeona mūzikas skaņām īsta ielu muzikanta izpildījumā.

Krāmu tirgus Avotu ielas apkaimē norisināsies sesto reizi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu