Festivāla «Bildes 2013» izstādē aplūkojami 34 darbi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tirdzniecības centrā «Spice» skatāma mūzikas un mākslas festivāla «Bildes 2013» organizētā izstāde «Ciparu un burtu spēles», kurā skatāmi 29 mūziķu un citu radošu personību radīti 34 darbi, informē «Bilžubiroja» vadītāja Tija Auziņa. Radošu personību veidotu darbu izstāde ir kļuvusi jau par festivāla tradīciju. Tirdzniecības centrā «Spice» izstāde būs apskatāmā līdz 7.novembrim, bet no 29.novembra līdz 1.decembrim tā būs apskatāma Rīgas Kongresu namā.

Izstādes darbi ir dažādi gan pēc satura, gan rokraksta. Līdz ar «Bilžu» vecmeistariem izstādē piedalās arī daudzi debitanti. Autori savos darbos ir gan nopietni, gan asprātīgi joko. Daudz pasaka arī darbu nosaukumi, piemēram, «Cilvēks parastais», «4BK», «Taisnība un patiesība». Kopumā izstāde ir talantīgu cilvēku spēle ar formu un saturu, kas tik likumsakarīga tiem, kas gadu no gadu ir «Bildēs», klāstīja Auziņa.

Izstādes veidošanā piedalījušies mūziķi Ieva Akuratere, Raimonds Bartaševičs, Normunds Jakušonoks, Ilze Kalve, Ieva Kākule, Uldis Kākulis, Mārtiņš Križevics, Mirta Krupeņina, Laima Miltiņa, Arnis Miltiņš, Jānis Miltiņš, Aldans Milzarājs, Inta Grīnberga-Milzarāja, Daiga Petkeviča, Dina Skreitule, Ieva Sutugova, Jānis Vanadziņš, Varis Vētra, Sandra Bula-Ziemele, Āris un Gustavs Ziemeļi un bērnu popgrupa «Tev un man», kā arī mākslinieki Ināra Garklāva, Marta Krasta, Sigits Kreivaitis, Inese Mailīte, Chris Metcalfe, Guntars Ošenieks, Arvīds Plokšta, Maija Rezenberga, Jānis Straupe, Valdis Štrāls, Laima Vanadziņa un Inta Vītoliņa.

Jau ziņots, ka šoruden mūzikas un mākslas festivāls «Bildes 2013» izskanēs ar septiņiem koncertiem Rīgas Kongresu namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu