«ILY records» izdod «Laika suns» un britu grupas «SONAA» singlus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms 30. oktobrī gaidāmā koncerta mūzikas izdevniecība «I Love You Records» klausītāju vērtējumam nodod grupas «Laika suns» jauno radio singlu «Nakts karalis» un britu grupas «Sons of Noel and Adrian» (SONAA) dziesmu «Come Run Fun Stella Baby Mother of the World».

«Nakts karalis» ir kompozīcija no grupas «Laika suns» debijas EP ar tādu pašu nosaukumu. Ieraksts nāca klajā «I Love You Records» apgādā šā gada aprīlī.

Grupā ir apvienojušies jau pieredzējuši mūziķi no vairākiem Latvijā pazīstamiem ansambļiem – Arnis Račinskis (Mofo, Kuba u.c.), Kārlis Butins (Parára), Kārlis Strūbergs (Momend) un Pēteris Lunde (The Sound Poets, Pienvedēja piedzīvojumi).

Savukārt dziesma «Come Run Fun Stella Baby Mother of the World» ir iekļauta grupas SONAA aktuālajā albumā «Knots».

SONAA ir eksperimentāla grupa no Braitonas Anglijā, kas guvusi ievērību ar saviem enerģiskajiem priekšnesumiem, kuru laikā uz skatuves nereti kāpj līdz pat trīspadsmit mūziķiem. Gandrīz katrs SONAA dalībnieks pārstāv arī savu solo projektu, bet tas viņiem neliedz pievienoties arī citiem māksliniekiem un to apvienībām. Kopš dibināšanas 2008. gadā grupa daudz koncertējusi kopā ar dziesminieci Lauru Marlingu un devusies divās Lielbritānijas turnejās kopā ar «Mumford & Sons». Šoruden Latvijas izdevniecība «I Love You Records» kļuva par SONAA oficiālo pārstāvi Baltijas valstīs.

30. oktobrī «Laika suns» un «Sons of Noel and Adrian» kāps uz «Palladium» skatuves, lai uzstātos «I Love You» 10 gadu jubilejas svinībās. Koncertā piedalīsies arī dziesminieks Goran Gora.

Sons of Noel and Adrian – Come Run Fun Stella Baby Mother of the World:

Koncerta biļetes: www.ekase.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu