Latvijā nolijis kotlešu lietus (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lielisks starts Latvijas kinoteātros šonedēļ padevies bērnu grāmatas «Cloudy With A Chance Of Meatballs» jeb «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus» otrās daļas ekranizācijai «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2» («Cloudy with a Chance of Meatballs 2»), un arī pārējās filmas uzrādījušas labas sekmes.

«Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2» pirmajā nedēļas nogalē noskatījušies 9634 cilvēki, kas pat pārspēj kino ekspertu prognozes. Animācijas hita statuss ir attaisnots.

Anotācija. Apņēmības pilnais izgudrotājs Flints Lokvuds bija pārliecināts, ka, iznīcinot iekārtu, kas radīja pārtikas nokrišņus, viņš ir izglābis Zemi. Šķiet, ka čīzburgeru krusa un makaronu viesuļi beidzot ir pierimuši. Taču izrādās, ka neticamā mašīna tomēr nav iznīcināta un tagad rada ēdiena dzīvniekus - ēdienzvērus. Flintam kopā ar draugiem jādodas bīstamā ceļojumā, lai cīnītos pret siera zirnekļiem, izsalkušiem gurķiem un nikniem burgeriem - atkal ir pienācis laiks glābt pasauli!

Balsis ierunājuši tādi aktieri kā Anna Farisa (Anna Faris), Nīls Patriks Hariss (Neil Patrick Harris), Endijs Sambergs (Andy Samberg) u.c.

Uz otro vietu noslīdējis kases grāvējs - zinātniskās fantastikas trilleris «Gravity» ar 4650 pārdotām biļetēm. Līdzīgi kā Ziemeļamerikā, arī pie mums popularitātes kritums bijis neliels un kopumā savākti jau teju 15 tūkstoši skatītāju.

Trešajā vietā debitējis trilleris «Bēgšanas plāns» («Escape Plan») ar Arnoldu Švarcenegeru un Silvestru Stalloni galvenajās lomās. Savākti 2528 skatītāji, kas uzskatāms par ļoti izdevušos rezultātu.

Anotācija: cietumu drošības vadošais eksperts Rejs Breslins tiek nepatiesi apsūdzēts slepkavībā un ieslodzīts viņa paša projektētā cietumā, kas tiek dēvēts par «Kapu», jo ir viens no visdrošākajiem un noslēgtākajiem pasaules cietumiem. Viņa vienīgā iespēja izkļūt ir iegūt cietuma autoritātes - ieslodzītā Emīla Rotmejera - atbalstu, lai izstrādātu bēgšanas plānu.

Uzņēmis filmu ir zviedrs Mikaels Hafstrēms, kura līdz šim pazīstamākie darbi ir mistiski trilleri, piemēram, «1408» (2007) un «The Rite» (2011).

Ceturto vietu ieņem studijas «Disney» animācijas lente «Lidmašīnas» («Planes»). Pārdotas 1897 biļetes, bet to kopsumma jau šonedēļ varētu pārsniegt 30 tūkstošus.

Piecnieku ar 1193 skatītājiem noslēdz «Uz visu banku». Kopējā apmeklētībā tai jau pārsniegusi 10 tūkstošus skatītāju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu