Čehu talants Hertls nosaukts par NHL nedēļas labāko spēlētāju (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju nosaukts jaunais čehu talants Tomašs Hertls no Sanhosē «Sharks» komandas.

Pašlaik 19 gadus vecais uzbrucējs trīs aizvadītajās spēlēs guva piecus vārtus, kas bija labākais rādītājs līgā. Lielāko rezonansi izpelnījās 8.oktobra cīņa pret Ņujorkas «Rangers», kad Hertls, aizvadot savu trešo spēli NHL, guva četrus vārtus.

Viņš ir tikai otrais «Sharks» hokejists vēsturē, kurš spējis gūt četrus vārtus vienā mačā, kā arī ceturtais visu laiku jaunākais spēlētājs, kurš to paveicis.

Savas NHL karjeras pirmajos piecos mačos Hertls guvis septiņus vārtus. Līgas draftā viņš pērn tika izvēlēts ar 17.numuru.

Savukārt nedēļas otrās zvaigznes godu dala Kolorado «Avalanche» komandas vārtsargi Semjons Varlamovs un Žans Sebastjans Žigērs.

Ar krievu Varlamovu vārtos «Avalanche» komanda izcīnīja divas uzvaras, bet viņš šajos mačos ielaida vidēji 1,0 ripas un atvairīja 97,1% metienu. Savukārt Žigērs savā pirmajā spēlē šosezon palika nepārspēts, kad atvairīja 39 metienus uzvarā pret Bostonas «Bruins» ar 2:0.

Gan «Sharks», gan «Avalanche» komandas jauno sezonu sākušas ar piecām uzvarām pamatlaikā.

Savukārt nedēļas trešā labākā spēlētāja tituls pienākas Pitsburgas kluba «Penguins» zvaigznei Sidnijam Krosbijam, kurš trīs spēlēs guva trīs vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

Visus trīs vārtus Krosbijs guva 12.oktobra spēlē pret Tampabejas «Lightning» komandu, iekrājot savu astoto «hat-trick» karjerā un pirmo regulārā čempionāta mačā kopš 2010.gada decembra.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu