Noslēdzies biļešu konkurss uz tviteroperu «Nostra culpa»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Paldies visiem, kas piedalījās TVNET Twitter konkursā! Apsveicam, 2 biļetes uz tviteroperu «Nostra culpa» laimē Mērtiņš Krecers.

Lai piedalītos konkursā, bija tikai jāatver Twitter tīklā TVNET lapa un jānospiež uz «Follow» un «Retweet»!

TVNET Twitter konts, spied šeit

Apsveicam uzvarētāju un sakām paldies visiem, kas piedalījās! Turpini sekot līdzi jaunumiem TVNET konkursu sadaļā, jo pavisam drīz gaidāmi konkursi uz citiem ievērojamiem koncertiem.

2012. gada jūnijā asā Twitter diskusijā par Igaunijas ekonomisko status quo iesaistījās Igaunijas prezidents Tomass Ilvess un amerikāņu ekonomists Pols Krugmens. Šopavasar šis notikums iemūžināts tviteroperā. Līdzās tviteroperai koncerta programmā likts šīgada jubilāra Vitolda Lutoslavska (1913–1994) Grave – Kloda Debisī operas «Peleass un Melizande» motīva metamorfozes, beļģu mūsdienu komponista un mūzikas teorētiķa Žana Marī Rensa (1955) kameropuss Monolythe, skaņukrāsu virtuoza Magnusa Lindberga (1958) daudzkrāsaini ņirbošais veltījums Pjēram Bulēzam Jubileesun Londonā dzīvojošā jaunā spāņu komponista, Tomasa Adesa skolnieka Fransisko Kolla (1985) opuss Piedras, kura pirmatskaņojums pirms diviem gadiem izraisīja spēcīgu atzinības vilni Anglijas klausītāju un kritiķu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu